Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na boháčovských lúkach.

Diskusná téma K fotke: Na boháčovských lúkach.

Boháčovec je kopček neďaleko miesta tohto výhľadu. Taký príjemný kopček, s lúkami na vrchole. Výhľady sú väčšinou na juh, na Zabudišovú a do Bošáckej doliny. Na tomto mieste sa ale dá vykuknúť aj smerom na sever. Vidieť možno Roháčovú vľavo (ktorej vrchol je jedno veľké rúbanisko!), pod ňou kopček Urbanová a vpravo v pozadí trčí asi sám Dúžnik.

Unrealista

ináč plánoval som tam íst tuto zimu na východ slnka odtial je skvelý pohlad do bošackej doliny a vlastne aj ku mne do bytu:)

Unrealista

ja viem no nabudúce sa posnažím ,aj ked mne sa na to nikdy nechce ...

Tidoj

Jozef, už som ti to raz písal, tak neber to v zlom, ani ťa tým nechcem nijako obťažovať, ale napíšem: Keď si napísal tvoj prvý príspevok, hneď som hľadal na mape niekde v okolí Roháčovej tvoju fotografiu (na kt. si dal dnes link). Vedel som, že keď o tom píšeš, tak si určite nejakú urobil. Ale nenašiel som. Oni sa totiž pre chýbajúce súradnice nezobrazujú.
Viem, že tebe na tom nejako moc nezáleží a zariadiš sa podľa seba, ale podľa mňa je škoda, že sa tvoje fotografie nezobrazujú v mape. Veď ich tu máš v galérii plno a sú pekné a navyše aj nie bežné.
Tak skús nabudúce priamo v mape na mieste fotografie kliknúť pravým a zobraziť súradnicu. Čísla súradnice v prvom riadku okopíruješ (iba číslo, bez písmena a značky stupňov) a vybavené.
Alebo to môže za teba z tvojho konta niekto podopĺňať cez "editovať fakty".
Ešte raz, nehnevaj sa, že sa do toho starám, nič v zlom...

Tidoj

Vidíš, to mi nenapadlo. Keď som tam bol v lete, išiel som celým nudným, monotónnym lesnatým hrebeňom z modrej TZT od Kykuly smerom na Roháčovú. Ale priamo na Roháčovej som nebol, lebo tesne pred vrcholom som zišiel do doliny Lovichovca. To rúbanisko som videl len z diaľky, ale vyzerá naozaj škaredo.
A v júli som pod Roháčovou našiel jahodovisko podľa vône. Všade naokolo bolo cítiť jahody, tak som ich vyčuchal. Úžasná vôňa. Netušil som, že drobné lesné jahody dokážu tak prenikavo voňať.

Unrealista

roháčová je jedno velke rubanisko ale je odtial v lete pekný pohlad ked slnko zapadá medzi lopeníkom a javorinou

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok