Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pomaly historický

Diskusná téma K fotke: Pomaly historický

Sa stane tento pohľad z Valov z lokality Malé šance nad hornokysuckou obcou Čierne. Totiž cez tieto miesta má prechádzať úsek diaľnice z poľských hraníc smerom na Čadcu. O pár rokov bude "skrášľovať" pohľady jeden z najvyšších mostov na našich diaľniciach. Bystré oko si všimne malé štvorčeky na lúke na druhej strane údolia. Tam bude viesť práve spomínaný diaľničný most, zhŕňajú tam ornicu.

Radoslav

Dušan, ospravedlňujem sa za nepatričné príspevky. No hnevá ma to, že aktuálne naozaj ide o zbytočnú stavbu, a plytvanie verej. financiami. I dolina si užije svoje počas výstavby, no nakoniec i prevádzkou, ktorá sa sem naozaj nemusí presmerovávať. Nakoniec podobne jalová je tam i železnica.

Radoslav

Zase vyhodené verejné financie... Primárne už existuje napojenie poľ. A1 a čes. D1 pri Bohumíne a i Čes. Těšín s Bialsko-Bialou je spojený s R-kou, tak načo chce NDS odkláňať v polovičnom profile cez kopce pustým krajom. No a že tak odčerpajú financie a spomalia dokončenie D1 či hlavného želez. koridoru na KE je zjavne jedno. A akútnejšia s kompletnou výstavbou je viac oravská R3 na Krakow, tam si zatiaľ vydýchli len v 3-4 obciach, inde si užívajú už vyše 20 rokov peklo s turecko-poľskými konvojmi kamiónov. RoLa (kamióny na NEX vlakoch), tie už brázdia nielen cez Alpy, ale aj napr. rovinatým dolným Porýním.
Ono keď sa iba nastavajú diaľnice, tak na ne iba pribudnú zvlášť kamióny, to je už skúsenosť mnohoročná z vyspelejších ekonomík.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok