Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ružín – Sivec – Kloptaň – Mníšek n. H.

Diskusná téma K článku: Ružín – Sivec – Kloptaň – Mníšek n. H.

Chceli sme si prejsť nám doposiaľ menej známe miesta, ktoré sa nachádzajú mimo hlavného hrebeňa Volovských vrchov, ktorý sme absolvovali pred rokmi. Dlhší čas nás lákali Sivec s Folkmarskou skalou, ktoré sme si chceli vychutnať počas pravej jesene. Nuž sme jednoducho vyhútali trasu, spojili s hlavným hrebeňom cez Kojšovskú hoľu a Kloptaň a bolo hotovo. Rátali sme s trojdňovým pochodom bez prekonávaní rekordov – túlačka v pravom zmysle slova.

Daulagiri

Takéto túlačky Rudohorím to je presne moja šálka kávy :o)
Takto ďaleko na východe som ešte nebol, ale plány mám. S lokalít v článku mi zatiaľ najreálnejšie vychádza Kloptaň s tou útulňou a rozhľadňou. No na zvyšok raz tiež príde čas.
Páčilo sa mi celé putovanie, keď ste sa nenáhlili, ale vychutnávali, tiež je to môj štýl. Akurát by sa zišlo opraviť chybu vo faktoch v kolonke nocovanie.

Pafi

Andrea súhlasím, sú to prekrásne miesta, na túlačky ako stvorené. Maťo a Stano díks.
Ozaj nik nevie, čo to stálo na vrchole Sivca?

Adina

Sivec, Folkmárska skala, Kojšová hoľa ozaj krásne miesta. Kloptaň mám v pláne. Volovské vrchy sú čarovné. Rada sa tu túlam. Pekný článok. Putovala som s tebou :-).

Knor

Pekna trasa. Uz roky sa chystam na Sivec a dalej priblizne ako Vy, no zakazdym sa vyberiem kamsi inam. Ale raz mi to vyjde :-).

Nonormal

Práve zajtra sa chystám na trasu Mníšek n. Hnilcom - Kojšov s prespaním v sedle Tri studne, tak som si rád prečítal. Už sa teším. Fajn fotky. =)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma