Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Rakúskou poľnou cestou

Diskusná téma K fotke: Rakúskou poľnou cestou

Pohľad z cesty medzi príhraničnými obcami Zwerndorf a Baumgarten. Okolie je bohaté na podobné nenáročné cesty, dá sa nimi dostať skoro do každej susednej obce. Dnešná nenáročná trasa http://mapy.hiking.sk/?trasa=S7LbL viedla z Angernu práve po takýchto poľných cestách, ktoré sú určite zaujímavejšie ako oficiálna cyklotrasa. Ešte tých zákazov v týchto končinách nie je toľko, dá sa tu zatiaľ jazdiť. Na pozadí vykúka Devínska Kobyla.

Vladvlad

Brigita: no povedz :)

Ono slovenské poľné cesty sa s rakúskymi kolegami porovnávať veľmi nedajú. Sú proste slovenské, so všetkým čo k tomu patrí.
Ale každý si nájde tie svoje, ktoré sú fajn, to je hlavné.

Kryptajuliett

Tieto rakuske polne cesty su parada,da sa nimi dostat prakticky kamkolvek bez toho aby bolo treba jazdit medzi autami.na moje potesenie nieco obdobne nachadzam aj vo svojom okoli v okrese hlohovec a hlavne trnava.nemaju vsak taky kvalitny povrch a casto koncia uprostred nicoho a treba pokracovat horsimi chodnikmi,co vsak pri urovni dnrsnych bicyklov nie je az taky problem.

Brigita

vo vedeckej knižnici v BB bola výstavka kalendárov a v jednom som našla aj tvoje pekné fotky...:-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky