Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Sakšová II

Pipin

Diky :). Na niektore skalky sme vyliezli a niektoré obchádzali, podla moznosti.

Aďo.4

tak to je super-gratulujem..Ja som to išiel zo stredu na opačnú stranu.Aj ste preliezali vrcholové skalky alebo ste ich obchádzali po chodníkoch zboku?Domáci tam asi chodia,lebo tých vychodených chodníkov je tam dosť..

Pipin

TAk boli sme vo štvrtok tam. Prešli sme celý hrebeň od juhu na sever, Je to celkom schodné. Začali sme kdesi tu: 49.1974, 18.60655 a z hrebeňa sme zisli smerom na východ kdesi tu: 49.21075, 18.61385. Krásne, netradičné výhľady, ani človiečika. Zvládol to aj bafan.

Aďo.4

Michal tak to budem rád.Budem ešte radšej,ak niekto nájde chodník od začiatku hrebeňa,kde to vyzerá ešte skalnatejšie,ako kde som ja začal cestu po hrebeni..

Meky

Adam dík za inšpiráciu.Počítam,že po Tvojich fotkách sa nás tam pôjde pozrieť viacero :)

Aďo.4

Keďže som pri písaní ešte nečítal Braňov príspevok:tak sú tam rôzne chodníky.Ja som možno prišiel niekde do stredu hrebeňa. Z tých pohľadov nebol možné určiť kde sa presne nachádzam.Skaly sú už trocha aj lezecké,tak som ich radšej traverzoval..Možno z vrchola niektorej skaly boli možné presnejšie určiť kde sa na hrebeni nachádzam..

Aďo.4

Môj prvotný plán bol ísť od Hričovskej ihly cez lúky k Hlbočskému vodopádu.Lenže pohľad na tento hrebeň : hiking.sk/…/sulovske_vrchy-sa…
má začal čoraz viac pútať. A keďže cesty a potom chodníčky ma čoraz viac približovali k nemu,tak som si povedal,že skúsim a ak to nepôjde,tak s vrátim..Prešiel som len časť hrebeňa a aj ten som často traverzoval okolo skál..

Zdenči

Pri pohľade do mapy by som nepovedal, že sa tam dá dostať :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky