Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mier pri ceste

Diskusná téma K fotke: Mier pri ceste

Nech bol zámer umiestniť túto "tabuľu", pri ceste z Budmeríc do Ružindola, akýkoľvek, myslím, že na dnešný deň sa veľmi hodí. Ľudia zabúdajú a určite sa nájdu aj takí, ktorí nevedia, prečo je dnes voľný deň. Krásne slnečné počasie, biele obláčiky na modrej oblohe, jednoduchá charakteristika dneška. Dnešná trasa http://mapy.hiking.sk/?trasa=TMcyZ bola pre mňa pomerne netradičná, nepovedal by som, že sa raz do Trnavy dostanem cez rakúsky Angern a Zochovu chatu. Silnejší severný vietor na Záhorí zmenil moje plány, takže som sa rozhodol pre takéto lokality, kde tak často nejazdím. Dohľadnosť bola vynikajúca.

Kryptajuliett

Niekedy jazdievam trasu medzi Bratislavou a Hlohovcom ale tato platika mi este neutkvela v pamati. Ale usek medzi Senkvicami, Budmericami a Ruzindolom mam z celej cesty najradsej.

Vladvlad

Súhlasím, vďaka za reakcie.
Pekne si to Adina napísala.
Zaujímavé, aká náhoda, touto cestou som išiel prvý krát, v taký deň a takáto tabuľa sa na mňa "usmiala".

Atalienka

mnohí nevedia o faktoch oslobodenia možno nič. Dorazila ma diskusná relácia na Rádiu Slovenska 8.5.2014,kde hovorili o vojne v Afganistane, namiesto toho,aby pripomenuli boje o oslobodenie našej vlasti. Fakt sa to prijíma ako samozrejmosť, Adina ďakujem.... to len tak na okraj, záber sa mi páči.

Adina

Mier - aké dôležité pre život. Prijímame ho ako samozrejmosť...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok