Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jelenie Jamy

Diskusná téma K fotke: Jelenie Jamy

Pohľad z červenej hrebeňovej značky na vzdialené kopce Považského Inovca. Lúka v popredí schováva panely slnečnej elektrárne. Dnešný príjemný deň som venoval mne známym aj menej známym miestam, niektoré som nenavštívil už veľmi dlho. Ráno jasná obloha, od obeda sa po nej premávali oblaky, ale dážď ma nezastihol. Zaujímavosťou bolo pozorovať vlhké lesy Záhoria a Myjavska. Ich opakom bol suchý Považský Inovec. Pre inšpiráciu trasa v mape http://mapy.hiking.sk/?trasa=F9tI3 z Kútov sa dostať do Trnavy cez Piešťany bolo vcelku netradičné :)

Aďo.4

tak takéto oblaky sme dnes u nás nemali ...

MatusM

To sú šialené trasy, čo ty dávaš, pane.

Vladvlad

Sobota bola fajn.
Matúš: ale ani nie, skôr ma baví tá rozmanitosť, návšteva rôznych miest. Išlo sa dobre.

Kryptajuliett

To si akoby prechadzal roznymi svetmi,aspon mne to tak pripada,ked napr. z Povazia prejdem na Myjavsko alebo cez Inovec na Ponitrie tak charakter krajiny sa vyrazne zmeni.ja som bol zhodou okolnosti v sobotu na hrade Branc,ale biely bicykel som tam nevidel.Inak ten usek medzi Radosinou a Hlohovcom sa vzdy zaprisaham ze uz nepojdem,tie nekonecne prudke kratke stupania a klesania ma psychicky vycerpavaju,ale aj tak to nikdy nedodrzim a casto tam zabludim.

Vladvlad

Presne tak. Záhorie, Myjavsko, kúsok Malých Karpát, Považie, Inovec a Ponitrie. Vcelku rozmanité, aspoň som sa nenudil a o to mi presne išlo.
V Kútoch som začínal o 6:20, na Branči som bol asi pred pol deviatou, bez zastavenia som tadiaľ prešiel.
Zvlnené úseky z Radošiny do Hlohovca som v krátkom čase išiel už druhý krát a páčia sa mi. Osobne nemám rád cyklistiku po rovine v nudných lokalitách a ešte k tomu po ceste. Tieto mini stúpania sa mi z môjho pohľadu páčili. Dokonale ako na hojdačke. A k tomu výhľady na neďaleký Tribeč a vzdialenejší Vtáčnik, také sa mi pozdáva.
Plus Leopoldov/Trnava sa mi začali javiť ako dobré ciele výjazdov v tejto oblasti, keďže odtiaľto idú osobáky do BA. Rýchliky v dnešnej dobe sú výsmechom železníc. Tie meškania, ktoré dosahujú sú na zaplakanie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky