Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: choď za svojim snom

Diskusná téma K fotke: choď za svojim snom

Rozmýšľala som, ako ísť na kopčok, ktorý som už dávno chcela pozrieť. Keď sa naskytla možnosť, v rámci stretnutia Krás Slovenska, nezaváhala som. Aj samotu sa mi podarilo ukradnúť v tom množstve účastníkov a vychutnať si divočinu. Hoci počasie výhľadom neprialo, táto vyhliadka ma očarila. Aj Tatry sa postupne odhalili. Už sa "rodia" plány na opätovnú návštevu.

Adina

Tomáš, veď ani nemohlo byt, to by muselo byt písané o všetkých účastníkoch. A že krstili tvoju knihu? Tak gratulujem ti, na to sa dodatočne pozriem :-).

FunTTomas

adnia: aha, tak to preto. Po druhej som sa len poberal z vrcholu dole, aby som videl aké to tam je bez davu ľudí. Tak o mne si mohla vedieť, keď som mal krst knihy uvedený aj v programe, no o tebe v programe nebola ani zmienka... :-)

MatusM

Pozerám, je to ono, nie je to ono .. šak toto poznám .. boli sme tu pred mesiacom.

Adina

Tomáš, vrcholovú foto som robila o 10:18. Odfotila som kopačov základu novej útulne, predrala sa pomedzi ľudí k lavičke, rýchle niečo hodila na posilnenie a mastila som dole. Chcela som si užiť samoty na vyhliadkach. Podarilo sa. Dole som si dala výborný guláščok a od kostola, kde som mala zaparkované auto som odchádzala okolo 14:00. Škoda, že som nevedela, že si tam.

FunTTomas

adina: o koľkej si bola na Smrekovici (ak vôbec)? Ako to, že sme sa nestretli?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky