Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na Muránskej planine

Daulagiri

Po tejto lúke viedli v lete aj moje kroky a stretol som na nej 3 lesníkov na Ávií aj s koníkom, sťahovali drevo na kopu.
Pýtali sa ma či sa nebojím medveďou vraj ich je tam dosť. Ja som ich zle rozumel a suverénne som odpovedal že nie no potom som si uvedomil otázku a odpoveď som upravil :-)
Z miestnych lesov som aj ja mal nepokojné pocity a doslova som očakával kedy mi nejaký maco skočí do cesty no nestalo sa. A aj keď som tu nezažil úplnú samotu tak som mal pocit dosť veľkej opustenosti tohto kraja.
Inak ja som mal celý deň zamračenú oblohu čo zvyšovalo temnú stránku týchto lesov a tým pádom som sa tu bál viac ako kedykoľvek inokedy. Ale aj tak mám na tento kraj dobré spomienky.

Tono

Cau Tomas, ano su tu vyznacene lyz. trasy, niekde idu subezne z TZCH, inde idu svojou ,,cestou,,. Celkovo je NP MP ako stvoreny pre lyz. turistiku alebo na turu v snezniciach.
Nedaleko od tohoto miesta som stretol medvedika :o)

Funttomas

Ahoj Tono,
klasicky podarené. Pozerám, že cez planinu vyznačili lyžiarsku cestu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky