Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hotel pod širákem

Diskusná téma K článku: Hotel pod širákem

Pri putovaní od rozhľadne nad Dohňanmi k rozhľadni na Čubovom kopci a následnom návrate cez Střelnú sme prechádzali okolo perfektného zariadenia Zvonička a "hotel pod širákem". Hoci sa nenachádza na našom území, myslím, že nezaškodí jednak o ňom vedieť a jednak by mohlo inšpirovať aj niektoré obce pod našimi horami. Určite nestálo desaťtisíce eur a je to perfektná vec pre rozvoj turistického ruchu.

MisoB

Ja som zas tadiaľ šiel pešo 22.8.2018 podvečer. Tiež ma najprv zmiatol ten oznam - zhruba zacitujem: "Voda teče přes cestu dolu při udírně." Dedina tam ale isto nie je spomenutá... a voda tečie 2 m za tvojím chrbtom pod lesnou cestou, na ktorej stojíš :) A vedľa je naozaj čosi ako plechová udiarnička.

Kleine

Išiel som tade 19.8.18 v rámci cyklotúry Čadca-Kúty a chcel som si tu nabrať vody. No ale zdroj vody tu netečie. Kohútik je zatvorený, resp. tam nie je. Je tam len oznam,že voda tečie dole v dedine pri údírne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma