Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trasa cez Ráztockú hoľu bez kosodreviny

Diskusná téma K článku: Trasa cez Ráztockú hoľu bez kosodreviny

Dodržať trojročný cyklus obnovy turistického značenia je primárnou funkciou značkárov Klubu slovenských turistov (KST), ktorí sa starajú o rozsiahlu sieť turistických značených trás na celom Slovensku. No nielen obnova pásového značenia je jedinou úlohou dobrovoľníkov. Veľmi veľa času zaberie aj samotné spriechodňovanie trasy od porastu, zasahujúceho do chodníka.

Ondro_RK

Včera pri prezeraní fotiek som si všimol, že názvy na smerových tabuľkách nie celkom sedia, teda je tam chyba...

Arda

vdaka za krasne upravenu trasu az na raztocku holu! hlavne odbocka v poslednej casti lesa s podtitulom "strmo hore" by bola bez tejto vysvetlivky tazko uveritelna :-). preto sme nezabludili, perfektna praca!!! horam zdar a dakujeme!

Amigo

vdaka vam vsetkym VIBRAMisti, v sobotu sme vysli na nadherny vyhlad z Raztockej hole aj vdaka obnovenym znackam a spriechodnenej trase na mnohých castiach zarastenej krikmi a koskou...HORAM ZDAR !

Gustoh

Tono...Kedy planujes sa ist tadial prejst? Ak by som mal cas tak by som sa pridal.

Maper

Tiež sme pred dvoma rokmi sa predierali tou Ráztockou džunglou. Krásny kopec aj trasa ale vyčerpávajúci pochod. Vďaka za všetkých turistov Vibramáci!

Daulagiri

Teda o ďalšiu divočinu menej :-) Ale samozrejme výborná práca !

Tono

Pozdravujem nadšených značkárov z radov Klubu slovenských turistov Vibrama Malachov. Vdaka za tuto trasu, co nevidiet sa pojdem tadial prejst.

PS: mate u mna po pive :)

Adushka

Super, záslužný počin. Sami sme si vyskúšali tento rok na Silvestra/Nový rok, ako to bolo ťažko priechodné aj pri minime snehu. Vďaka všetkým, ktorí sa o chodník postarali.

Ade.e

Dost chodim po trasachh, ktore nie su az take frekventovane a to sa prejavuje v tom, ze trasy su, ak nie tazko schodne vdaka povalanym stromom, ale su aj zle znacene. Neviem, kto tie polomy spriechodnuje, ci lesnici alebo ako citam aj dobrovolni znackari.. Ale zaujimalo by ma, ci by sa na sprechodnenie chodnikov, ci aj na obnovu znacenia, nedali nejakym sposobom nemohli podielat aj nezamestnani? Iste su rozne komplikacie, hranice obci, dialka atd.. ale za porozmyslanie o tom, by to stalo..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov