Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Útulňa Andrejcová s hospodárom

Ja?No!

zo stránky útulne. Citujem:
"Občianskej združenie Horské spoločenstvo, Horská služba Nízke Tatry sever a osadenstvo Útulne Andrejcová Vás srdečne pozýva na spoločenský a športový víkend pod Andrejcovou v Nízkych Tatrách pri príležitosti osláv POLSTOROČIA od založenia útulne pod Andrejcovou. Tretí októbrový víkend sa na Vás tešíme na modrom turistickom chodníku nad Pohorelou kde sa vôbec po prvý krát stretnú najlepší horskí nosiči na 34. ročníku legendárnej SHERPA RALLYE (v sobotu o 10:00) a najlepší horskí bežci na už tradičnom VERTIKALE ( v nedeľu o 11:00). Príďte ich povzbudiť a osláviť tak s nami 50 rokov existencie tejto unikátnej útulne.
POZOR!!! V SOBOTU 20.10. BUDE CELÁ ÚTULŇA VYHRADENÁ VÝLUČNE PRE ÚČASTNÍKOV SHERPA RALLYE, TAKŽE VÁS PROSÍME ABY STE SI NEPLÁNOVALI NOCĽAH NA TÚTO NOC. ZA POROZUMENIE ĎAKUJEME A TEŠÍME SA NA VÁS CELÝ DEŇ V SOBOTU A NEDEĽU.
PS: budeme sa snažiť prispôsobiť všetkému druhu počasia, urobte tak prosím aj vy, a nezabudnite na teplé oblečenie...samozrejme prichádza do úvahy aj sneženie...:)
tešíme sa na Vás tretí októbrový víkend nad Pohorelou,
PS: registrácia na Vertikal už možná na pretekaj.sk/…/andrejcova2018
PS: POTREBUJEME VEĽA DOBROVOĽNÍKOV, priatelia seriózne ponuky nám píšte na 0904 906 776 ,do sms napíšte PRÍDEM 100% v prípade 100% pomoci alebo len PRÍDEM v prípade že to nie je úplne isté. Je fajn sa aj podpísať :) veľká vďaka" koniec citátu.

Vivo0886

Prikladám pár fotiek vynovenej útulne. Navštívili sme ju 28.7.2018. Parádne občerstvenie a oddych, to by som nečakal. Výborná polievočka, pivko. Kto chce môže si dať aj sladké ku kávičke. Bonusom je milá dvojčlenná obsluha.

Svego

Myslím, že ponuka je oveľa bohatšia, ako je prezentované. Stav z 13.08.2018

Ja?No!

Myslím, že majú aj musli.
Pozri FB alebo im tam rovno aj napíš, reagujú celkom rýchlo.

Wotan

Ahojte, viete poradit, ako je tam aktualne? Je k dispozicii spominany maly bufet a co sa tam da kupit?

Daulagiri

Zastavili sme sa tu v nedeľu 11.2. Táto útulňa s hospodárom postúpila o niekoľko hviezdičiek oproti tomu čo si pamätám z minulosti. Dali sme si jedlo, pitie, dobre to padlo v teple. Vnútro je ešte vynovenejšie ako ukazujú fotky k článku, total luxus!

Pekm

My sme tam boli cca v polke maja a chatara ani chatarku sme nevideli. Bolo nas tam nakoniec 8 ludi a musim povedat, ze som bol velmi prijemne prekvapeny. Bol som tam cca 12 rokov dozadu a vtedy sa to tam dost rozpadavalo. Aktualne velmi pekne urobeny pramen vody, vyhlad, sedenie, vnutri piecka, nabijacka na mobil, pevne priecky na spanie. Kupili sme si dzus a zarobili s vodou a nechali aj nejakych par EUR ako dotaciu. Ked porovnam s nedalekou Ramzou tak to je 100 a 1 :-)

EgonErwinKisch

útulňa je pekne zrekonštruovaná, vo vnútri príjemné spanie na pričniach s matracmi, resp. na zemi + malá piecka a možnosť nabiť mobil cez usb kábel. A čo je najlepšie, aktuálne tam fungujú 2 chatári (chalan&dievča), ktorí sa starajú o občerstvenie pocestných - raňajky, polievka, káva, čaj a hlavne čapované pivo Tetrov - prameň potechy každého vysmädnutého turistu. Veľmi sa nám páčilo, určite sa niekedy vrátime.

Medic155

Strávil som tam síce len jedno poobede, aj to nie celé. Ale je to tam úžasné. Ticho, pokoj. Ideálny oddych. Určite sa vrátim. Nanešťastie som nevedel, že o čo ide, inak by som vyniesol hore aspoň nejaké tie veci.
Nabudúce...

Baranček

útulňa je v prevádzke,zatúlal som sa sem 2.9.2015 z Pohorelej.Kávička chutila vynikajúco a k nej nádherné počasie a príjemný rozhovor so slečnou chatárkou

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma