Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Leto pod Veľkým bokom

Diskusná téma K fotke: Leto pod Veľkým bokom

Pekný deň v týchto upršaných časoch sme si užili na Veľkom boku na 39. ročníku výstupu s turistickým oddielom z Heľpy.Na budúci rok sa chystá jubilejný 40-ty a vraj to bude asi posledný?Vraj kvôli ochrane prírody?

Daulagiri

Neviem síce o čo ide, ale zatvárať značku na Bok sa mi zdá pochybné. A ak, tak ochrana prírody v tom nebude. Skôr dajaká byrokracia ako spomína Ďuri.

Muska

Neviem či to tam budú rovno uzatvárať, podľa mňa táto akcia najskôr narazila na tvrdú byrokraciu spojenú s organizovaním masoviek v NAPANTe.. Nik z nás nevie čo je za tým, každopádne človeku až rozum zastáva..

Zdenči

A čo tam chcú chrániť? Pne, ktoré ostali po stromoch?

Stefan.n

Je to tak s našou ochranou.Keď pri jednom výstupe vyvesili heľpianski turisti svoju oddielovú zástavu na chate pod V.bokom museli ju na príkaz ochranárov zvesiť,lebo vraj plaší vtáky?Asi prehlušovala rachot motorových píl a lesných traktorov.

Lino

budú to môcť oholiť až po kosodrevinu, keď sa im tam nebudú motať ludia. Nech žije VLK....

Monghi

to s tou uzaverou nemyslite vazne? to preco? take krasne miesto, malo navstevovane :(

FunTTomas

hlavne, že celá dolina Hodruša, Malý bok a ostatné priľahlé časti pokrývajú rozsiahle holoruby. :-(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok