Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: V Zejmarskej rokline

Diskusná téma K fotke: V Zejmarskej rokline

Nalepkove vodopady v Zajmerskej rokline. Páči sa mi, ako tam su prve dve pismena na tabuli zmazane a je tam len Lepkove vodopady. Zas niekto naletel propagande, že Nalepka bol komunista a treba ho odstranit odvšadial. Pritom ani Nalepka a ani Otakar Jaroš vôbec neinklinovali ku komunizmu. Skôr k tomu čo mi ostatný :-) ale tento komentar nemusite brať nejako vážne. Len som si ulavil. :-)

Tidoj

Párkrát som tam bol, ale nikdy som si neuvedomil, že sú to Nálepkove vodopády. Vždy som to bral ako vodopády v Zejmarskej rokline. Ale ja nečítam tabule, lebo sa ponáhľam a tu som sa snažil ujsť "davu" spoluturistov na školskej akcii. (Ako telesná na VŠ :-)
Je tam krásne a moje úplne NAJ miesto v okolí sú geravské lúky a Gačovská skala. A Malé Zajfy a Stratenská píla..., vlastne všetko.
(Inak, prečo sa volajú Nálepkove. Mal on niečo s týmto miestom? Priznám sa, že ani neviem odkiaľ pochádzal.)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok