Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Modré ráno

Vladimir Popluhar

Ja osobne by som ale asi napisal nejaky ten nazor na fotky Honzo, viem, že ho maš a myslim si, že ked Ta niekto poprosi o radu, možno by bolo fajn sa vyjadriť.

Jnezky

Jj krásne vzpomienky, naviac som vtedy nafotil veľa a rýchlo a teraz na to s odstupom pozerám ako na úplne nové zábery ...

jeseň vo dverách, treba si pripraviť zoznam a pome ...

Jnezky

A k hodnotení, aj keď sa môže dávať bodové hodnotenie, na hikingu to až na pár vynimiek nikto nevyužíva a vyzerá to pak ako 5=like alebo 0=dislike, ale pre tie fotky čo sú celkom dobré (=4) alebo nie sú až také zlé :) (=3) prípadne neostré a nesrovnaný horizont (tak keď už sa chcem pochváliť kde som bol a čo som videl ať to má akúsi úroveň a keď nie =2) ... mi to pripadá nespravodlivé hodnotiť iba 5 alebo 0

Ale na to aby som písal hodnotenie, na to je treba asi iný level znalosti než na akom som ja ... Howg! :)))

Jnezky

Ten modrý nádych ... ráno pred východom a večer po západe slnka sa tomu niekedy hovorí aj "modrá hodinka" ... ten modro fuialový aj iné farby niekedy vyzerajú neuveriteľne :)

Elena Šeligová

Dala som za štyri ale iba preto, že nenapíšeš prečo mi znižuješ hodnotenie,i keď som Ťa o to žiadala.Neviem ako sa mám posunúť. Inak krásna fotka, veľmi sa mi páči, teda za 5.

Aďo.4

ja som sa pýtal hlavne kvôli tomu modrému nádychu farby..Je to také nezvyčajné,ale zaujímavé..

Adina

To som si všimla, že Laco na fb tiež :-) ... ani ja sa neviem dočkať jesene.

Jnezky

Neprovokujem, dlho som nikde nebol a Laciho fotky na FB Veľká Fatra a absťákový stav ma vyprovokoval k prezeraniu archívu :)

Vtedy som nemal ND filter a bolo už dosť svetlo, tak som dal ISO 100, F=32 a čas 3sec, dlhší čas už sa nedal :)

Aďo.4

Honzo,použil si nejaký filter? Foto veľmi pekné..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky