Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Vtipy s turistickou tématikou

Diskusná téma Vtipy s turistickou tématikou

Lesná Stráž nájde turistu ako si pri ohníku opeká kamzíka! Strážca:" To sa nesmie je to chránený druh...zaplatíte pokutu!!!" Turista:" jaaaaj tak pardón to som nevedel...zaplatím." Popri platení sa druhý strážca pýta:"A ako to vlastne chutí?" Turista:" no niečo medzi orlom skalným a svišťom!" :-)

Stratená vybrama

Pri istom salasi, v istej VF. Pri ohni sedi multinarodna partia turistov. Ked tu zrazu sa vyparia ceska a poliak a hladaju si miestecko, kde by mohli. Poliak ukazuje na miesto, ale ceska mu hovori: tady ne, tady jsou koprivy. Co? Kriwy, nekriwy, jaky maju, taky pchaju.

Stratená vybrama

Na istom salasi, v istej VF. Baca lezi vecer na posteli, ked tu zrazu turista. Vraj ci moze prespat. Isteze, odpoveda baca. A co ty tu tak neskoro? Prijel jsem fotit zver. Neskor v noci povisiel turista von na fotolov a baca sa prirodzene dnu zamkol. Neskor sa baca strhne na buchanie pasti na dvere: pane baco otevrte, je tady medvied! Tak si ho odfot a daj mi pokoj.

Tarazed

Tento nie je sice turisticky, ale nedavno som pocul od kamarata hlasku: Horolezci, pozor, chodnik! :D

Boro

Chytia dvaja vandráci na pytlačku dvoch pstruhov. Jeden je pekný , veľký, druhý pomerne malý. Opečú ich na ohníku a jeden ponúka druhého: "No tak zober si jedného". No a ten druhý si zoberie toho veľkého. "Teda ty máš vychovanie, ja ti ponúkam a ty si zobereš toho veľkého". "No a ty by si si zobral ktorého keby som ponúkal ja?" Predsa toho menšieho". "Ale veď ho máš, tak čo sa jeduješ?"

Boro

V letnej horúčave sa pod stromom vyzujú dvaja vandráci. "Pánabeka, ty máš oveľa špinavšie nohy ako ja", hovorí prvý. "No šak som starší," odpovie druhý.

Martin Štefko

Správa z tlače:
Horolezec spadol z výšky 6000 m.n.m. do výšky 5000 m.n.m. Mal len dve modriny, ale 200 metrov od seba.

Rado hrušajs

Když už tady vidím to téma a tolik vtipů o češích, tak si i čech (z holomóca) přihodí jeden:

Američan, rus a slovenský bača ztroskotají na pustém ostrově. Po čase přijde hlad, chlapi nemajú co jest, tak se rozhodnou, že budou losovat a ten, na koho to padne, musí sehnat něco k jídlu. První vylosují američana. Ten pak celý den chodí po ostrově, nemože nic najít, tak se k večeru rozhodne, že si uřeže ruku, uvaří ju a pak ji sní. rusovi a ani bačovi to nevadí, jenže po čase opět přijde hlad, los padne na rusáka. Ten chce trumfnou američana, tak si uřeže nohu, chlapi se nají ještě víc, všichni spokojení, ale po pár dnech opět přijde hlad. Američan i rus čučí na baču, co si řeže on. Bača si však vytáhne přirození z kalhot, začne si ho hont a hlásí: \"Dajte variť vodu, budú halušky!\"

Jozok

Slovenský turista sa počas dovolenky v Poľsku zoznámi s príťažlivou slečnou. V posledný deň dovolenky ju ešte chce navštíviť a uteká na vlak, ale ten mu ujde pred nosom. Ako tak smutne chodí po peróne, prihovorí sa mu nejaký pracovník stanice:
Pan szuka meszkanie?
On:
Nie, pán zmeškal šukanie...

Jozok

Poľská turistka si v Poprade kupuje lístok do Tatr. Lomnice. A pokladníčka ju upozorní, že v Studenom Potoku musí prestúpiť. Turistka príde k pristavenému motoráku a pre istotu sa pýta sprievodcu:
Prosze pana, w Źimnej Wodze stoji?
Sprievodca:
Pani zlatá, už ani v ceplej...

Zdenči

Dvaja horolezci lezú po skale. Zrazu jeden spadne.
1.horolezec: Žiješ?
2.horolezec:Anóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó´...
1.horolezec: Nič si si nezlomil?
2.horolezec:Niéééééééééééééééééééééééééé...
1.horolezec: Naozaj ti nič nie je?
2.horolezec:Niééééééééééééééééééééééé...
1.horolezec: Tak poď hore.
2.horolezec:Jaaaaaaaaaaa neeeeeeeeemôôôôôôžžžžžžžžžeeeeeem...
1.horolezec: A prečo nie?
2.horolezec:Jaaaaaa eeeššššštttttteeeee pppppppaaaaaaaaadddddddddááááááááááááááámmmmmmmmmmmm...

Endemit

Juh keď spomínaš českú turistku....jedna nedávna realita z nemenovanej chaty.
Češka povedala chatárovi, citujem: " dala bych si kafe ale nechci za nej platit protože mám vlastní, od Vás bych chtěla jenom horkou vodu... víte my jsme soběstační :)))

Juh

Príde česká turistka na salaš a pýta sa baču:
Pane báčo a vejce máte?
Ej mám ďjovka moja moja, veru že mám.
A kolik?
Aj ten mám ďjovka moja, aj ten mám.

.

Zahraniční turisti prídu na salaš. S obdivom a nadšením poznávajú bačovský život. Ale najviac žasnú, keď na otázku koľko je hodín, bača, ktorý práve dojí kravu, poťažká kravské vemeno, pozrie sa naň a povie:
– Nuž veru, už je trištvrte na päť!
– A to ste ako zistili?
– Veľmi prosto, prosím pekne. Keď zodvihnem vemeno, tadeto presne dovidím na vežové hodiny v dedine!

Zdenči

Dvoch turistov zasypala snehová lavína. Zrazu jeden vidí, ako sa k nim blíži záchranársky pes, bernardýn so súdkom rumu a hovorí tomu druhému:
„Pozri, najlepší priateľ človeka.”
„Ty faaakt a nesie ho pes!”

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma