Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: najobľúbenejší

Aďo.4

Slavo,žltá značka nebola nijak obmedzená kvôli tej kalamite.Problém bol len ten,že si sa nedostal autom alebo autobusom k Vrátnej-výťah.Dostaneš sa tam len peši,tak žltá značka je teraz pre veľa turistov nezaujímavá.Obmedzenia boli len na modrej značke a preto chodia turisti po zjazdovke alebo lanovkou..
Aďka,tak tento chodník je obľúbený a aj v zime :-D..

Adina

Zdenči áno v úvodzovkách :-). Dobre sa od chaty na ten kopčok dívalo :-).

Adina

Boli sme využiť možnosť vyviezť sa sedačkovou lanovkou zo Starého dvora. Len prechádzku ku Chate na Grúni sme s detičkami zvládli, takže neviem nič viac povedať. Od Vrátnej, žltou som nevidela prichádzať ani odchádzať žiadnych turistov. Ale to sme na chate boli asi len hodinku. Na Grúni bolo zúfalo málo ľudí, málo ľudí bolo aj na lanovke, čo ma dosť prekvapilo. Keď sme sa vrátili k autu mala som pocit, že momentálne je zaujímavejšia turistika od Starého dvora po asfaltke ku Vrátnej, pretože autám je vjazd zakázaný. Tam bolo turistov omnoho viac.

Zdenči

Najobľúbenejší myslíš v úvodzovkách? :-)

Hyrov2

Ahoj. Je schodný žltý chodník z Vrátnej na chatu na Grúni, alebo sa stále chodí po Pasekách? O kúsok ďalej po tejto ceste sa otvorí pekný výhľad na Rozsutce a Stoh.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky