Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Skalný vodopád

Psyloo

-> jonathan, ved sme sa dohodli, ze to Ty zaplatis za vsetke vodopady;-))) ja som zaplatila za rebriky aj stupacky.

Jonathan.sk

re Psyloo: kúsok nad týmto vodopádom je ešte jeden vodopád. Neviem presne či padá z ľavej, alebo pravej strany.Ale kedže si nechcela zaňho zaplatiť , tak sme doňho nepustili vodu.... :-))), preto máš na fotkach len tri vodopády.

Psyloo

hm...no podla nazvu skor by to bol Skalny ako Bocny (nachadza sa priamo na chodniku). Opravim nazov fotky na Skalny a nabuduce ak budem v Raji este raz osobne to overim.
Vdaka vsetkym odbornikom za info;-)

Pietro

Na obrazku mate Skalny vdodopad. Bocny vdp. aj podla nazvu pada z praveho skalneho ubocia,ale uz neviem ci nad alebo pod tymto.Cez Bocny vdp tudiz nevede ziaden rebrik ani nic podobne :-´)

Lubo

Aj v Soninom clanku su iba tri vodopady. Ja som tam vtedy experimentoval s fotenim z skalnej pukliny smerom von cez vodopad ... ale prevratnych vysledov som nedosiahol :-(

Psyloo

hm....no ten urcite bol prvy, len ze som v Sokolej zistila iba 3 vodopady - ten prvy, potom Zavojovy aj Vysny....
Jonathan - pomoz;-) bol vobec ten druhy v rade, teda Skalny? ci sme ho nevsimli si? Pozeram na moje fotky z toho dna, ale mam iba 3 vodopady.

Funttomas

Psyloo:
prvý vodopád v Sokolej doline je Bočný vodopád, nasleduje Skalný vodopád, za ním Závojový vodopád a posledným v rokline je Vyšný vodopád. Stačí si spomenúť, či bol prvý alebo druhý po trase.

Psyloo

Ano, mas pravdu, krasa mu nechyba, presne ak jeho "vacsiemu bratu" - Zavojovemu;-)
Ak niekto pozna jeho meno tak prosim nech napise.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky