Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako som zvíťazil na Kamienke

Diskusná téma K článku: Ako som zvíťazil na Kamienke

V roku 2007 si Ľubo a Soňa zmysleli, že stretnutie sympatizantov a dopisovateľov Hikingu sa bude konať na Kamennej chate pod Chopkom. Potešilo ma to, pretože pod Chopkom som už dosť dlho nebol a svojich kamarátov z webu som tiež dosť dlho nevidel. No a pretože v tom čase som bol v penzii, mal som fúru času na cestovanie, a tak som nadržaný z domu vyrazil pre istotu vo štvrtok ráno a po takom smiešnom a naozaj dobrodružnom cestovaní (veď to poznáte) som bol nakoniec asi o 16-tej hodine na Kamienke.

Rado

My sme tiež mali na chate pod Chlebom jedného chrápača - celá partia sme obsadili izbu Chleb. Chrápal tak krásne, že sme všetci boli hore, bez šance zaspať. Štuchali sme, cmukali, nič, no a keď sme na neho nakoniec zrevali menom, odpovedal takmer okamžite ako keby sa nechumelilo, že však on ešte ani nespí, a nechcel nám veriť. :)

M11

Áno, je to strašné, koľko chrápačov chodí otravovať na chaty v horách. A tiež opilcov a takých s milónom igelitiek, ktorí šuchocú o 24"00 a znova o 4:00 - lebo že treba ísť pozrieť východ slnka.
Preto sa nociam na chatách vyhýbam a túry plánujem tak, aby som sa vyspal v tichu v doline.

Zdenči

Stalo sa mi v septembri, že na jednej útulni vo Veľkej Fatre odo mňa zdrhol chalanisko a šiel spať do spacáku do chodby :-) Tiež si teda zapisujem jedno víťazstvo :-))) Alebo žeby nemohol spať kvoli tomu neprestajnému cmukaniu? :-) Noc predtým sa medzi nás dvoch chrápajúcich uložila slečna, ktorá ani netuší, že niekto chrápal. A ostatní frflali. Treba spať a nie počúvať cudzie rozhovory :-)

Peter61
Sona, treba viac slapat alebo xlastat, a potom si nevsimat to cmukanie -)
Na stretka pouzivame na pilcikov takuto formulku v pozvankach :
"chrápajúci: vzhľadom na to, že ubytovanie býva aj na izbách s väčšou kapacitou, uveďte túto skutočnosť, ubytujeme vás tak, aby sa aj ostatní vyspali"
Majo_v

Teraz na jeseň som bol s cyrom na chate pod rysmi (pôvodný plán bol prespať na kôprovskom štíte ale krúpy pri hincovom nás pohnali na nočný výstup k rysom.. a potom že na rysoch je na chodníku veľa ľudí :-) my sme nemali ani jedného) no a v noci tam jeden pánko tiež celkom slušne chrápal.. a keď sme mu cmukali tak chytil ešte aj spätný chod a chrrrr už znelo aj pri výdychu aj nádychu.. nakoniec som si napchal do uší servítky :-)

PaliT

Už som viackrát zažil, že cmukanie budilo viac, ako ten chrapot...

Sona

Niektorym exemplarom s prilis lahkym spankom, ako mne, ani stople nepomozu. Nuz, ale s tym sa neda nic robit, len sediet doma a to nemienim.

Berto 112

Na vojne keď sme sa hrali na mazákov a holubov, tak holuby nesmeli spať na chrbte aby si nepolámali krídla - skutočný dôvod - keď spíte na bruchu - nechrápete. Už len naučiť dotyčného spať na bruchu...

Adina

To poznám na útulňach, to poznáááám. Už som sa s tým zmierila ... a nespím :-).

Sona

Mne sa osvedcuje dotycnemu zapchat obe nosne dierky naraz :) Najhorsi su ludia, u ktorych nepomoze ani obratit sa na bok.

Knor

Pekne :-).
Pred par rokmi som zazil taku noc na chate pri piatich stawoch polskich. Pani chrapala a nepomahalo ani cmukanie, ani tlieskanie, ani pokrikovanie. Uz bola cela izba hore a az ked nou jeden zatriasol, prebrala sa a prestala. Nastastie som potom zaspal, takze neviem, ako to pokracovalo.

Bacaardi

Boro Boro, a ja uz po par nociach s tebou viem, ze ta staci stuchnut do boku a na 5 minut prestanes :-).

pri tebe sa proste treba opit, aby clovek zaspal skor ako ty. to je ten spravny recept.

NAZDRAVIE do Noveho roka kazdemu!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma