Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Sneh na Záhorí

Kleine

Ak je to otázka na roms. osadu pri Kuklove, tak je to tak. Ako sa zíde z hlavnej cesty, tak po ľavej strane je osada (ale nie rozmerov osád z východu), po pravej strane je oplotený areál firmy, no a potom len poľná cesta to až do lesa ...

Sona

Ta cesta od vstupnej brany akurat ale konci v romskej osade, ci uz nie?

Elena Šeligová

Pri Kuklove je les asi najkrajší, veď aj je to Chránená krajinná oblasť.
Ďakujem všetkým za milé komentáre.

Kleine

mapy.hiking.sk/?x=17.08185… to bola naša vstupná brána do lesa a nemusel som ísť do susedného katastra :-). Teraz som v Kútoch a na orientáciu je to tu ľahšie (zmiešané lesy) narozdiel od lesa z Elenkinej fotografie.

Sona

Pri Kuklove? :) vsak tam je najblizsi les az pri Caroch, Kutoch alebo Borskom Sv. Jure :) ale pekne, to mas pravdu.

Kleine

Nemyslím si,že je to až tak "odvážne", v dobe GPSiek a smartfónov. I keď uznávam, že pri hľadaní, resp. zberaní hríbov sa orientácia stratí "ein-zwei". Inak vyrastal som v lesoch tochto typu pri Kuklove a nemenil by som to detstvo za nič iné ...

Sona

Potvrdzujem, raz sme sa tak dokonale dezorientovali pri hladani hribov.

Elena Šeligová

Červená turistická značka určite nevedie cez VO Záhorie, vedie tak ako si napísal. Inak chodiť mimo značky je odvážne, človek za parkrát otočí a hneď stratí smer. Stalo sa to mne a aj oveľa skúsenejším odomňa.

Kleine

Nevedie spomenutá červená TZ mimo VO ? Čo som pozeral mapu VO Záhorie, tak TZ vedie vedľa VO ...

Adina

Ďakujem Elenka. Aj tebe všetko naj... :-).

Elena Šeligová

Až do 7. januára 2O15 nie je v severnej časti Záhoria činnosť, vstup na územie je volný. Vyhľadaj si na internete plán činnosti Záhorie. V novom roku prajem všetko dobré!

Adina

Elenka, tými lesmi vedie červená TZ Hrušov - Bílkové Humence. Je tam vstup bez problémov ? Nemôže ma niekto v tých lesoch pokutovať, vyhnať ma odtiaľ ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky