Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Skalky za prvým snehom

Diskusná téma K článku: Na Skalky za prvým snehom

Pomaly si zvykáme na počasie, keď prvý sneh ani uprostred zimy nenájdeme okolo svojho bydliska. Takže keď sme so synom chceli zakončiť sezónu aspoň trochu zimnou túrou, hľadeli sme na trochu vyššie pohoria. Nakoniec sme zavrhli myšlienku na tradičný malofatranský Kľak a vybrali sa na priľahlú časť hrebeňa, ktorú Miloš doteraz neprešiel.

Knor

Pekna prechadzka. Akosi si vsak neviem zvyknut na to, ze sa na hreben da ist aj od zapadu. Pritom Teba zapadne svahy lucanskej malej fatry priam pritahuju.
P.S. Kontroluje niekto preklepy ked pises clanok Ty?

Adushka

Fajne, Mišo.. My sme s Matúšom boli v ten istý deň práve trasu Vrícko - Vríčanské sedlo - Kľak - Kľacký vodopád - Vrícko, takže stopy, čo si videl v sedle, boli možno aj naše :) Inak to bol jeden z mála pekných dovolenkových dní napriek tomu, že viditeľnosť nebola bohvieaká.. aspoň tie namrznuté stromy na hrebeni cestou na Kľak boli super :)

Daulagiri

Fajné, Skalky poznám zatiaľ len v sviežej májovej zeleni. Ale raz by som chcel hrebeň Lúčanskej MF dať aj v zime. Sú to ozaj nádherné končiny.

MisoB

ad sadomaso :) Dalo by sa zaparkovat az pri lyziarskom stredisku, ale syn chcel kvoli treningu aby tura mala aspon tych cca 25 km. Okruh az cez Durcinu a krizom spat do Lesnej by uz zas bol nad limit - mozno v obdobi bez snehu.

Vrana

Pekna klasika ktora vzdy potesi. Jedna vec ma zaujima, co je to za sadomaso napad slapat na zaciatku aj na konci 5 km po asfaltke? :-)

Tulal som sa tam niekedy okolo Mikulasa, zacinal som vsak z Durcinej po zltej znacke. Ani ma neprekvapilo, ze za cely den som nestretol nikoho. Zaverecnych 8 km po ceste bolo velmi vyzivnych.

K lyziarskemu stredisku. Nebude to len o chybajucom snehu. Skoda ho.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma