Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Melancholický večer

Diskusná téma K fotke: Melancholický večer

Moje potulky cestami necestami ma večer priviedli na peknú vyhliadkovú lúčku nad krajom Tisovských lazov. V tichu a sám som si vychutnával výhľad na melancholicky ružovkasté siluety známych i neznámych hôr. V popredí trávnatý Grúň, nad ním ďalšie lúčky pod zalesneným mohutným Hajnášom a vzadu hrebeň Hradovej s nezameniteľnou Okrúhlou skalou.

JaroB

Vďaka za info. pár ľuďom odľahne na duši :-)

Daulagiri

Ahoj Jaro, od Kľakovej po Sivákovú je to bez problémov a ešte aj ďalej po červenej. Až v poslednom lesnom úseku pred tým sedielkom zhruba tu: mapy.hiking.sk/?x=19.95183… začínajú popadané stromy. Ale nie je to až také katastrofické, dá sa podliezať, preliezať alebo obchádzať. Kto to nečaká, tak ho to prekvapí, ale nie je to veľmi dlhé, preto som to ani nikde nespomínal.
A vďaka, v krásnom kraji sa fotí ľahšie ;-)

JaroB

Pozerám Martin, že si prešiel od N. Kľakovej dole do Kačkavy...úsek od Kľakovej po Sivákovú a ďalej na sedielko nad miestom fotenia je v pohode priechodný, alebo je chodník miestami zaváľaný? Pekný obrázok :-)

Haendel

Krásná nálada. Krásně opravdově melancholická..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok