Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rakovský kameň a Ostrý z Kusína

Diskusná téma K článku: Rakovský kameň a Ostrý z Kusína

Vihorlatské vrchy sú pre mňa dosť neznámou oblasťou. Zažil som v nich len jedinú túru, a to pred štyrmi rokmi výstup na najvyšší vrch Vihorlat. Viac som sa venoval svojej srdcovke - Slanským vrchom. Posledné výlety som absolvoval individuálne, a preto som hľadal niečo nové, čo by zmenilo moje samotárske prechádzky. Pred Vianocami som objavil na internete jednu ponúkanú turistickú akciu, ktorú organizoval KST Michalovce. Aby sme trocha obmedzili sviatočné prejedanie a niečo urobili pre zdravie, vôbec nebolo treba veľa nad tým premýšľať.

Alexander

Tono, nemyslel som to samozrejme tak, že by mi to vadilo. Skôr som to myslel tak, že poznáš hrady, hrádky a hradiská tak, ako málokto, tak z toho vychádzal môj predpoklad, ktorý aj vyšiel.
P.S.: Inak normálne som v tom, že o tom hradisku viem ja od teba, nie naopak, nuž ale moja pamäť mi občas už tak neslúži, ako by mala, tak sa nepriem :-)
V každom prípade je pravda, že Vihorlat má veľa do seba, škoda, že si to neuvedomujú tí, ktorí o veciach rozhodujú...

Tono

Alexander, ved ale predsa Ti si ma na to hradisko upozornil :)
Ten Vihorlat za humnami Vam zavidim!

Alexander

Myslel som si, že Tono ma predbehne...:-)Na doplnenie ešte: outdoorhumenne.webgarden.cz/……
Priznám sa, že Rakovský kameň som ešte nenavštívil, raz som chcel pri cyklotúre ho nájsť, ale nebol som si istý, kde je presne, tak som to nechal.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma