Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Púlčínske ľadopády

Vladimir Popluhar

Nepotrebuje Snickers - som v pohode, mna nemözu rozhadzat ludia co sa hanbia za svoje meno. :-)

Vladimir Popluhar

Inak sú podla mna sfarbené do červena, ako môžeš vlastne hodnotiť fotky, ked si barvoslepý????

Vladimir Popluhar

Preboha - na čo maš Googla??? si tam zadaj Pulčinske ladopady a tam sa dozvieš všetko - stači si vybrať. Keby si ma nezaťažoval tymi duchaplnymi komentármi o žumpách a nahodil si to do Googlu - tak už to dávno vieš :
cestovani.idnes.cz/…/po-cesku…

Japen

Milý Vladimír, chcel som svojim komentárom povedať, že pri fotke si mohol najmä napísať, prečo sú tie ľadopády sfarbené do hneda (pôda. železo a pod.). Lebo to naozaj vypadá, ako zamrznutý výtok - priesak niečoho :)
... a teraz už konečne idem ohurovať svojimi komentármi okolie :-)

OK???

Vladimir Popluhar

Mily Japen-is - co si Ty nemtavy, je jasne napisane v popise fotky, co to je. Tak aky neznaly by tu mohol byt?? Nechaj si prosim svoje duchaplne komentare pre seba a ohuruj s nimi svoje okolie. OK?

Japen

Neznalého by napadlo, že vďaka zafarbeniu si odfotil zamrznutý únik zo žumpy :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma