Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: samoobslužný

Diskusná téma K fotke: samoobslužný

lesný bufet. Konečne som si zašla na toto veľmi pekné miesto. Príjemné na posedenie a oddych. Krabica opretá o strom je plná zaujímavých vecí. Okrem potrieb na založenie ohniska, prípadnú opekačku obsahovala sladké dobrôtky a samozrejme nemohlo chýbať pifko. Dobre som sa pobavila.

Bruma

Adi, ja som vedel, že tam pojdeš ;)

Adina

Rasťo, tvoja fotečka ma navnadila na tento doteraz mnou nepoznaný kopčok. Tiež som bola prekvapená z toho, čo všetko sa na tom malom priestore nachádza. Na fotečke nieje ešte stôl a lavička, ktorá je len kúsok od ohniska. Cez víkend tu musí byť dosť tlačenica :-).

Bruma

uf tak takyto bordel na Malej Bani som nezažil. za mojho pobytu tu bolo čisto

Jan zigmund

Zdenči, ten Lesný bar som navštívil a bol som milo prekvapený, odporúčam každému. Chcel by som také niečo vidieť aj na Slovensku.
Adina super, naozaj príjemné miesto.

Aďo.4

ak v rozprávke alebo v sne..Skoro neuveriteľné :-D..

Adina

Len neviem, zdenči, či to u nás vydrží...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok