Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: pod skalami...

Aďo.4

Peter,keď si niekde prvý krát,tak si to budeš dlhšie pamätať..Ak budeš chodiť ako ja XX rokov a možno tak 50 túr do roka,tak budeš mať z toho niš-maš..
Z tých vyšších hôr máme najbližšie MF,tak tam chodíme asi najviac..
Na druhej strane sú ešte oblasti kde som nebol,tak to asi není najlepšia vizitka..

Nirudvega

To, že si nepamätáš, svedčí o tom, že to bolo asi veľa krát. Ja si zase pamätám úplne presne, že u mňa to bolo doteraz iba raz :D
Boli sme tam s Lukášom zhruba v tomto čase pred 3 rokmi a hneď sme tam aj prenocovali...
Asi každý turista má svoju obľúbenú horu, na ktorú chodí rád pravidelne - a berie to pomaly už ako každoročný rituál, urobiť aspoň jeden výstup za sezónu napr. na Kľak. Myslím, že aj ty máš svoju obľúbenú lokalitu, súdiac podľa fotiek, čo pridávaš... U mňa to vyhrala Osnica!

Meky

Veru zaujímavý a hlavne neokukaný záber Aďo.

Aďo.4

Peter,aj som myslel,že to dám ako hádanku,ale bola by asi ľahká :-D ..
Tak to netuším koľký krát by to bolo..To by musel mať lepšiu pamäť..
Táto túra bola výnimočná v tom,že som nešiel ani na vrchol Malého Kľaku..Hoci som bol možno 2 minúty od neho..Nechal som sa viesť chodníkmi a tak som poznal aj niečo navyše,ako pred tým,keď som šiel na Kľak..
Aj zábery z toho dňa boli z dola nahor...

Nirudvega

Pekný pohľad...chvíľu to vypadalo na Rozsutec :-)
Aďo, a keby si šiel, tak by to bolo koľký krát?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky