Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pohľad z výšky 700 m

Nirudvega

Ďakujem za odpísanie a vysvetlenie. Ja som to zas tak vážne nebral, ako to nakoniec vyznelo...
Aďo, si dobrý chlapík, dá sa s Tebou fajn diskutovať. A to sa mi na Tebe páči. Vyznáš sa v teréne a hovoríš vždy k veci. A či so starým, či s novým foťákom, stále Ti to pekne fotí.
Ktovie, možno spolu niekedy niekam vybehneme :-)

Aďo.4

Peter,nesmieš ten koment brať vážne..Proste som chcel len niečo napísať..Takže nebola to žiadna výčitka ani ohľadom dnešnej foto....Ja som tušil,že si ten posed na zábere nemaskoval..
Máš pravdu,že má to množstvo posedov na lúkach a v lese začína iritovať..
Niekedy sa mu nevyhneš na zábere a niekedy aj pasuje do kompozície,ako pri tej mojej fotke :-D..Ja som ho pri mojom zábere tam dal schválne..
Ja tiež dávam kopu dokumentačných záberoch,takže žiadne terno to pri horších svetelných podmienkach není:-D

Nirudvega

Aďo, nič som sa nesnažil maskovať. Odtiaľto jednoducho nie je vidieť tak ako z toho druhého miesta. Neviem, čo si chcel naznačiť...že posedy v prírode sú niečo odpodzujúce, negatívne? To máš pravdu, presne tak na mňa pôsobia. Som proti zabíjaniu zvierat a nikto by ma neprehovoril, aby som prenocoval v týchto poľovníckych skrýšach, ako to niektorí turisti robia...
Moje fotografie sú zväčša dokumentačné, hovoria o tom, čo z ktorých miest vidieť. Nerobím romantické západy a východy slnka, či informačné, kde sa nachádzajú nové rozhľadne alebo niečo novo objavené ako jaskyne a pod. Na to sú tu iní. Vďaka im.
Ale keď sa to bez posedu nedá, tak sa to nedá..hľadal som tam lepšie miesto, z ktorého by Medvedia skala vynikla, žiaľ nenašiel som. Možno sa to neskôr niekomu podarí.
Nič v zlom Aďo, spomínam si na túto fotku: hiking.sk/…/sulovske_vrchy-br…
Naozaj veľmi pekná fotka. Ale možno stačilo ísť zopár krokov vyššie a posed by si v zábere nemal, či tu je to v pohode?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok