Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Výstup na Säntis cez Lisengrat

Diskusná téma K článku: Výstup na Säntis cez Lisengrat

Už dlhšie túžim po návšteve Švajčiarska. Posnoriť trošku po Alpách, pozrieť štvortisícovky, vychutnať si miestne syry, nájsť nejaké pekné kešky. Koncom leta 2014 si vyhradzujeme dva týždne na road trip Nemecko – Lichtenštajnsko – Švajčiarsko – Taliansko. Večery trávim nad mapami, plánujem, vymýšľam, mením plán, raz tak, potom zasa inak. Každý deň mi pribúda do zoznamu kopec pekných miest, ktoré by som chcela vidieť a už teraz viem, že nemám šancu všetko stíhať. V jednom mám však jasno – prvý švajčiarsky výlet bude na Säntis, najvyšší vrch Appenzellských Álp.

Knor

Wow, ta cena je vyborna aj na Rakusko. Za auto nechcu nic, sprcha a tepla voda su v cene.

Knor

Pekne. Kolko ste platili v tom kempe za noc?

Daulagiri

Jonathan to sú tie Alpy potom mladé či vy taký......starý :-D

Adushka

No však som sa vari inšpirovala aj Karolovými fotkami z toho výletu v 2013-tom :) Inak ma samozrejme teší, ak sa článok páči. Zo Švajčiarska mám ešte zo dva v zásobe/hlave :)

Phalike

Pekny clanok a paradnom kopci, Santis je ozaj rozpoznatelny z mnohych miest a paradne pomaha k zorientovaniu sa na vyhladovych miestach. Cela oblast masivu Alpstein je jedna velka parada, ja som bol zatial len na Hoher Kasten-e a v okoli ale urcite sa tam este niekedy zajdem pozriet. Jedna zaujimavost, pri prilezitosti tohtorocneho svajciarskeho statneho sviatku tam zavesili najvacsiu svajciarsku zastavu youtube.com/watch?v=r83lP8wZq…

Jonathan.sk

Maťo, to je krajina jak lusk, tam sa kedysi daaavno, keď sme boli ešte s Tónom Z. mladí, zrazila europska a africká zemská doska. Sú tam neskutočné vrásy.

Daulagiri

Pohladenie na duši takýto článok. Nádherná krajina, mám rád vápencové hory.
Fotky ako lusk !

Páči sa mi ako vždy kombinujete klasickú pohodovú turistiku zo zaistenými trasami, tiež by som si to chcel vyskúšať.

Jonathan.sk

Aduš, tuším chodíte po našich stopách. :) My sme tam snorili v 2013, akurát na Santis sme šli z opačnej strany, tam ako je Hohe Kasten.Pekný článok, fotky parádne.:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma