Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bacówka pod Malou Rawkou (Małą Rawką)

Diskusná téma K článku: Bacówka pod Malou Rawkou (Małą Rawką)

Na ceste za poľskými Poloninami nás zastihol súmrak. Ísť ďalej po tme či kdesi nájsť nocľah? Tak znela dilema, ktorú vyriešila chatka pod Malou Rawkou (Małą Rawką). Napriek tomu, že sa nachádzame blízko hlavného hrebeňa, veľa Slovákov tam zrejme nezavíta, čo sa o domácich Poliakoch nedá povedať. Útočisko nám poskytol malý štvorec na mape vtedy, keď sme si mysleli, že najbližšia chata je vzdialená hodiny nočného šliapania.

Marceliiino

Spal som tu z 29. na 30. 5. 2023. Typická horská chata aké sú aj u nás, ibaže o čosi lacnejšie. Personál milý a ochotný, jedlo chutné. Dá sa platiť aj v EUR a aj kartou.

Mato

prenocovali sme na tejto chate, cast sme mali izbu, cast sme spali v jedalni na podlahe. Okolo 22:00 chatar vyhlasil vecierku, poukladali v jedalni stoly na seba, poumyvali podlahu a az potom sme sa mohli ulozit na zem. Co sa tyka jedla, bolo vyborne, ceny priblizi fotka, ked sme mali zaplateny noclah, tak sme mali zlavu na jedlo a napoje, napr. pivo namiesto 10.50 PLN stalo 6 PLN (pri jedle takato velka zlava nebola). Jedina vyhrada bola voci upratovaniu WC a sprch, ktore rano zavreli este pred siestou a otvorili ich az po 07:00. Voda na chate je pitna az po prevareni. Dalo sa platit aj eurom, ale nie prave najvyhodnejsim kurzom.

FunTTomas

na chate robia výborné čučoriedkové palacinky. Odporúčam ochutnať, keď pôjdete okolo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma