Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Večer na holiach

Diskusná téma K fotke: Večer na holiach

Pohľad späť na rozsiahle hole cez ktoré som prešiel ma úplne uchvátil a v kombinácií zo samotou a večerným svetlom pôsobil na mňa prekrásnou atmosférou. Naozaj výnimočná krajinka v srdci Štiavnických hôr. Úplne vľavo v pozadí kúsok Paradajzu a vedľa neho zalesnený masív Tanádu.

Daulagiri

Veru Gubo skalky tam niesú.
Inak ja som bol v tejto časti Štiavnických prvýkrát a ako som písal úplne ma to tam očarilo najmä s tým večerným svetlom to bolo nádherné. Čakal som že tam aj niekoho stretnem predsalen je to blízko civilizácie, ale nikde nik, tak som tie hole mal celé pre seba :-)
A určite som tam nebol poslednýkrát. JarinoM odporúčam neoľutuješ.

JarinoM

Pekná hoľa.Tento rok som tam chcel ísť, nevyšlo to.

Jano

Hrebeň, ktorý dôverne poznám, som tam niekoľkokrát za mesiac, či už na bicykli alebo peši. Je to veľmi scénická vychádzka z Banskej Štiavnice na Richňavské jazerá, veľa výhľadov, starých banských diel a iných skvostov.
V ľavej hornej časti fotografie (pod Tanádom) je vidieť hornú stanicu a stĺp novej lanovky budovaného lyžiarskeho strediska.

Gubo

Pekne, trochu mi to pripomina Skalky v Lucanskej :-} ,len tie skalky chybaju...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky