Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Gulášpartia

Diskusná téma K článku: Gulášpartia

Bola to rýchla akcia. Nič dlhodobo chystané, nič špeciálne pripravované. Len rýchlo von, lebo hory volajú. V piatok sme si v práci zobrali pol dňa voľna a šup sa na vlak. Pretože v pondelok bol štátny sviatok, čakali nás bezmála štyri dni vandru po horách. Počasie nebolo príliš slávne, ale malo sa zlepšovať, a tak sme to vôbec neriešili. Hlavne, že bola naša štvorka opäť „On the Road“.

Knor

Pekne. Tusim mi pri citani aj vytravilo :-D .

Adushka

V piatok som si článok prečítala a v sobotu som už varila v kotlíku u rodičov na záhrade, inak môj prvý kotlíkový guľáš, vraj sa podaril ;)

BorisK

No pekne, tak si to opísal, že ešte aj mne, vegetariánovi, tiekli pri čítaní slinky a aby nevyšli nazmar a tiež na počesť autora som vsypal do seba riadnu hrsť sezamových semiačok.

Miroslav Svitek

Boro, paráda. Ešte že sa na sporáku varí rybacia polievka, čo som večer naoberal mäso z hláv a na taký guláš treba prírodu a nie kuchyňu. Inak by som hneď recept núkal šéfkuchárke do pozornosti.

Pencurák

Boro,krásny príbeh...práve včera večer som došiel z hrebeňovky Lúčanskej Malej Fatry,kde nás večer na útulni takto pohostili domáci.

Sona

Ja som hladna, uz ked vidim novy clanok od Bora v redakcnom systeme :)

Mino ZA

Nevedel som čo dnes navariť a po prečítaní ako ináč parádneho článku to bolo hneď jasné, už rozvoniava v hrnci...

Lolisha

ako vzdy, super clanok, Boro :) upozornenie pre buducich citatelov, necitat, ak nemate poruke prichystanu misku gulasu...bo mne sa len tak slinky zbiehali...asi uz viem, co ukuchtime cez vikend :)

Zdenči

Zase sa raz ukázalo, že najlepšie akcie sú neplánované.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma