Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Výberové konanie na tatranských chatárov

Pavel Holeksa

No milý raymond asi jsme byli každy na jiné chatě, jidlo vyborné,snad jen na zamkovského se vaří líp (jenže tam je nosič za cca 40min), personál jsem tam za poslednich pár let neviděl otravený (popřemýšlej proč na ostatních chatách se perzonál mění jak na běžicím pásu zatimco na zbojnické zůstaval takřka bez obměny)
Jen by mě zajímalo s čím srovnáváš, všude najdeš něco (letos největší šok tak evidentně zkouřená obsluha na teriho)
Tady jde spíš o to že zbojanda je opravdu jedna s posledních chat vedena klasickým způsobem a místo aby KST si toho vážil tak zruší chatara (ted ještě Rysy neodpovidaji urovni KST) a mužou ty Tatry uplně zavřít. Nevážite si toho co máte a co jinde na světě není a to je velká chyba.
Pavel

Raymond

Ja neviem ci vobec mohla byt vymena starehochatara na Zbojnickej chate krokom spat lebo co sa tyka sluzieb to tam uz nizsie uz hadam ani ist nemohlo. Jedlo katastrofalne a personal otraveny k zadu dennu hodinu.

Lubo

Zajtra idem robit rozhovor s buducou chatarkou.

Peter61

Ad 24/09/15 14:46 ripak:
fakt som nensiel nic na strankach majytelov ..
a pryestor je vyuzyvany,ako vydno .

Peter Kocis

Existuje veľmi silná a veľmi početná skupina "spoločensky" žijúcich ľudí(primitívne pijaci), ale často býva neohľaduplná a nezdravo sebavedomá. A týmto to bude vyhovovať ostatný sú im ľahostajný ide o ego. Služby budú chváliť, ved dostanú borovičku aj po 22 hod. a to je podstatné. Ostatný v menšine to nejako prežijú ved sú v tomto svete na to zvyknutý. Nech žijú pijaci, zmeny, KST, James .

Pavel Holeksa

No nezbývá než se zajed rozloučit se Zbojnickou chatou,
jednu z nejlepe vedenou chatu čeka to co je vidět jinde, takže přeji všem co si vyjdou studenou dolinu a mají chut pařit do rána (tento výkon vetšina považuje za dobrodružství), bez ohledu nato že někdo celý den lezl (nebo bude druhý den lest, či chodit) at si to užiji, z mého pohledu slov. klub turistu dělá velkou chybu, ale zato se určitě dočka svého dvojlužkového VIP pokoje po kterém už dlouho touži.
Je to škoda, ještě že mam alpy blizko
Pavel

Ripak

Celkovo nejako maličko infošiek okolo tohto vyberka. Byvalo to aj lepšie zo strany majitelov. Takto je tu priestor na dohady, odhady a iné hovadiny:)

Rc1

marie a v cem byl nejlepsi? priznaj co si s nim mala :-)

Peter61

vrana :
tusim je to do konca roka- Terynka bola "mimo poradia"

Vrana

2 Marie: to uz sa stihli aj vymenit ? Sa mi nezda ... Minuly rok sa najomca Teryny menil az po sezone 1.11.

Marie

Už v životě mě nikdo nedostane na zbojnickou chatu. Bývalý chtár byl nejlepší!!!!!!!

Remy

vrana:
ti podam toaletny? :)

Snad sa Strapatej bude darit...

Vrana

sa poserem, niekomu sa splnil velky sen :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma