Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na oravických lúkach

Anton Matuška

pred pár rokmi bola Skorušiná a Habovská hoľa úplne bez porastu, ale vďaka urbariátu v Brezovici na rozdiel iných častí Slovenska lesov neskutočne pribúda! Nech im to vydrží! Ale z rozhľadne na Skorušine je pekný výhľad nielen na Osobitú ale aj na Babiu horu a Oravskú pr. a tiež na hornooravskú kotlinu. Cestou na Skorušinú rastie mnoho čučoriedok, brusníc, malín a samozrejme hríbov. Sú tu však aj medvede.

Dušan Šrenkel

Tieto výhľady sú iba v prvej polovici trasy na Skorušinú. Potom ide chodník viacmenej po lese. Iba pod vrcholom je rúbaň s výhľadmi podobnými týmito. Na rozhľadni som bol, akurát nie úplne hore, pozeral som, že pohľady na Roháče začínajú zakrývať vyrastajúce stromy. Ešte smerom na Oravu by výhľady boli, len do diaľky bol ešte opar.

Janabilesova

Zaujímavý pohľad. Nás domáca pani v Zuberci od tejto trasy odhovárala, že tu nie sú výhľady. A sú a aké pekné :-). Bol si aj na rozhľadni?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok