Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Za rozhľadňami v okolí Starého Města

Diskusná téma K článku: Za rozhľadňami v okolí Starého Města

Spraviť si plán na vander je jednoduchšie, ako si nájsť parťákov na jeho realizáciu. Odkedy môžu dôchodcovia cestovať zadarmo vlakmi, nie sú ochotní cestovať do ČR. Tak som si dvojdňový vander vypustením jednej rozhľadne a rezignáciou na kultúrno-poznávaciu činnosť zredukoval na sobotný výšlap a vyrazil o 6.10 h Slovenskou strelou sám. Po prestupe v Břeclavi som o 7.45 h stál na stanici v Starom Měste.

MisoB

Miro, myslím, že bežne používajú skrátené Česko = ČR. Teda nie Čechy :)

Miroslav Svitek

Sorry, bolo myslené ČR. Inak samozrejme rozlišujem Moravu, Slezko,Čechy. Je to trošku problém, keď chce človek napísať, že šiel do Českej republiky, napíše skratkou do Čiech. Takže od tejto túry som bol ešte raz sa túlať medzi Uherským Hradištem a Uherským Brodem a potom 3 dni medzi Bystřicí pod Hostýnem - Vsetínem a Vizovicami a to všetko na Morave.

D.80@seznam.cz

Tak nevím kdes byl, ale celý tento (náš) kraj není v Čechách, ale na Moravě! :-)
Moravák z UH

Adushka

Ta rozhľadňa Salaš vypadá parádne, dobrý tip na bajkovačku :)

Knor

Ked clovek pokracuje po asfaltke nad Modrou kusok dalej, pride k dolmenu "Kraluv stul" (da sa tam ist aj z udolia modrou znackou, je to vsak poriadna strmina). Pre mna je Kraluv stul jedna z najvacsich atrakcii v oblasti.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov