Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prechod hrebeňom Kozáčky a Urviska

Diskusná téma K článku: Prechod hrebeňom Kozáčky a Urviska

V deň Ústavy SR sa usporadúva množstvo turistických podujatí a akcii, ale rozhodujem sa pre prieskumnú túru, samozrejme, v mojej srdcovke - Slanských vrchoch. Dlhší čas mám v pláne prejsť sa po dvoch hrebeňoch z východnej strany tiahnuce sa k Cabovu, nad dedinami Kravany a Stankovce. Trocha ma máta extrémne tropické počasie, ktoré nás sužuje celý mesiac, hlavne bez dažďa v týchto končinách. Aj na dnes hlásia teploty do 36 °C. Bude to určite náročne a v neznámom teréne ešte o čosi viac. V niektorých miestach budú prudšie stúpania. Dúfam, že tieň lesa snáď eliminuje páľavu. Bude to o hľadaní, túlaní sa a objavovaní nových krásnych miest.

Bazin

Hej Mosnik je civilny letecky radar presne ako na V.Javorniku alebo V. Bucen.

Majoja

Čierna hora mi chýba, zatiaľ som sa tam nedostal, ale mám to v pláne, viem že sú tam skaly. Myslím si však, že pri dnešnej ťažbe dreva sa určite nájdu aj výhľady.Možno niečo sa dá nájsť aj na slanskevrchy.sk$ret

Dzakomoo

paci sa mi na to mnozstvo vsakovakych skaliek v Slanskych, co mas pri kazdom clanku. trochu odbocim od tohto clanku: bol si uz na Ciernej hore nad Zlatou Banou? ak ano, su tam nejake zaujimave vyhlady?

Knor

Hm, zaujimave, ze je tato oblast uplne bez znaciek. Tie dva hrebienky su pekne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum