Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 4 dni na Schladminger Tauern Höhenweg, 1. časť

Knor

Lanovkou ... :-) . Pozeram, bol som na Hochgollingu 10 dni po Vas. Mal som so sebou macky aj cepin, ale chatar na Gollinghutte mi vravel ze ich hore netreba.
Dalsi rok planujem inu cast Niedere Tauern, ale vidim, ze aj sem sa este oplati vratit.

Edy29

pekne to vyzera mimo zimnu sezonu. z tej chaty som siel na sneznicovu turu, ale nebolo to dobre znacene, resp. privela snehu. inak z tej prvej chaty ide dole druha najlepsia sankarska draha v rakusku, celkom dlha, akoze aj staci, ale super. a dole vidim doli obertal a untertal a wilderwasser, krasne doliny asi ako ticha dolina, akurat ze s kvalitnymi zdravymi lesmi. uz sa tesim kedy sa tam pojdem pobezkovat, ale vidim, ze tam asi znova pojdem aj v lete a tentokrat na tuto turu.

Sona

Vyzera to tam super. Ta stolna je bezpecna, nemali by ste obavy, ak by boli podmienky na prechod?

Adushka

Ďakujem :) Bola to pekná túra, však ešte príde budúci týždeň článok o druhej časti.

Martin: Nuž, aj tak občas treba, prevýšenia bolo aj tak dosť :)

Edy29: Fíha, zima tam musí byť super (neberiem teraz zjazdovky), len tá dostupnosť je asi horšia, asi to chce len krátke túry, lebo inak chaty, čo sme my išli, zatvárajú už koncom septembra, čo mi príde veľmi zavčasu.

Soni, neviem, obavy by som asi nemala, strašne nás to tam lákalo, fakt škoda toho snehu. Možno by to na rakúske pomery bola trošku divočina, ale tak už sme boli vo všelijakých terénoch, aj pod zemou ;)

Daulagiri

Nádhera ako vždy, pri takýchto článkoch si musí pochutiť každý. Propagácia Álp ti/Vám ide skvelo. Krajinka je nádherná a tie snehové polia to parádne dotvárajú.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma