Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Königsjodler Klettersteig

Diskusná téma K článku: Königsjodler Klettersteig

Máloktorá ferrata je medzi priaznivcami zaistených ciest známa tak, ako Königsjodler Klettersteig. Dôvodom je dĺžka, ale najmä spôsob jej vedenia. Trasa stúpa poriadne zubatým hrebienkom na najvyšší kopec Berchtesgadenských Álp (Berchtesgadener Alpen) a lezie takmer na všetky skalné veže, ktoré má na ceste.

Knor

Kelu, Michal, ved to som uz cital. Poplietol si si rok. Este je 2015 a este asi mesiac bude. Za ten cas sa toho da vela prejst :-D .

Knor

Bol som tam v pracovny den a bolo plno. Oktober moze byt lepsi termin, no vlani som pozeral webkameru na Matrashause (s komentarmi chatara) a uz koncom augusta tam bolo 10-15 cm snehu. Takze ohladne terminu je to tazka dilema :-D .
Michal, clanok si pozriem.
Sona, mne to prislo ako "lahsie" D-cko. Gebirgsvereins Steig na Hohe Wande sa mi zda o hodne tazsie a to ho chodievam nalahko, tu som mal vacsi batoh a bolo v nom dost veci (najma jedla). Tie D-cka su na topo zakreslene dve, to druhe som v terene vsak akosi prehliadol. Treba vsak povedat, ze pre mna su tazke useky narocne na silu, s kondiciou som tohoto roku nemaval problemy.

MisoF

Ja som mal moznost tuto ferratu prejst tiez minuly rok a par dni skor ako Martin. Clanko ktory z toho vysiel je tu sk.outdooryeti.com/ferrata-ko…

Rozpisal som to o cosi podrobnejsie, je tam zopar foto aj videi

Lukášj

Boli sme pred pár rokmi v druhej polovici októbra. Po celý deň sme nikoho nestretli, jedine osadenstvo Erich hutte. Matras haus bol zatvorený.

Fangorn

och och. ochkám si tu spokojnosťou. Dúfam že mi táto ferata vyjde budúci rok, tento rok mi parťák na poslednú chvíľu odriekol termín.
Jediné čo ma trochu odrádza je vysoká návštevnosť ale to vydržím :)
Gratulujem k prejdeniu. Aj článok je super.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum