Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dve veže

Jana T.

Do vrchov sa neštveráme iba kvôli štangli s tabuľkou, ale väčšinou všetci hľadáme niečo viac.... a všetci nechodia po kopcoch...
Všetkým prajem radostné a požehnané Vianoce ! ! !

Pafi

Aj mne sa foto páči, jasné- Jarino odrezal kríž, ale stále sa nemôžem ztotožniť s názorom Luba a Hastyho. Za výzor sakrálnych stavieb dnešných čias Jarino predsa nemôže. Možno že o 800 rokov budú mať Podhradčania z kostola NKP.
Možno že sa románskym ľuďom tiež nepáčili gotické braky, atď. Pochopil som o čo išlo Jarinovi, súhlasím s Matúšom aj Wallendorferom.

Wallendorfer

fotka sa mi paci,aj nazov vystizny, chybicka akurat len ohladom kostolneho kriza,ktory je odrezany. no u mna napriek tomu za jedna

JarinoM

Vôbec mi nešlo o ten "hnusný"kostol, len sa mi zdalo trošku zaujímavé spojenie tých dvoch veží, ktoré delí bezmála 800 rokov. A hrady, myslím si, patria do tejto galérie.

MatusM

Hmmm? Az take zle to snad nie je! Mne sa fotka paci (aj sem patri), len by som trochu ustupil s fotakom dozadu. Inak pekny namet, aj novy kostol je celkom vkusny.

Hasty

hnusny podzedzinsky kostol a este aj koncok odrezes, slabota za 4 (lebo 5 nedavam)

Lubo

Tato foto sa mi nepaci, pretoze nema ziadnu turisticku hodnotu. Navyse novodobu sakralnu architekturu na Slovensku povazujem za krajne brakovu.
To, ze ide o vychodisko pre tury neobstoji, pretoze to by sme mohli davat kazde namestie z podhorskej obce alebo mestecka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky