Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Sokolie 4

Diskusná téma K fotke: Sokolie 4

Důmyslný myslivecký posed, ale škoda ho tam. Raději bych tam viděl krmelec. To jen kdyby někoho zajímalo, co že je to tam za louku na vrcholu. Jinak severovýchodně, kousek od vrcholu, se nachází jeskyně. Odvahu lézt do ní jsem neměl:)

Jantaara

Nevadí. Bude so mnou Honzek, pošlem ho do diery prvého. Už pribral, už ho medveď neprehliadne ako suchý konár :-))

Jiku2

Tak to se omlouvam:) Rikal jsem si, ze dobrodruhy z Planinske jamy, jen tak něco nevydesi ;) Ne vazne, Strazovske vrchy jsou hezke, clenite a urcite se tam daji najit i jaskyne, kde se kosti nevaleji:) Na Sokolie se ještě chystam, tak slibuji, ze tentokrát celovku nezapomenu a priste dukladne poreferuji.

Jantaara

Bez čelovky a peněz do jeskyně nelez. :-) ...No a žeby si ma teraz navnadil, sa nedá povedať.

Jiku2

do te z pod Jasenove se mi moc cpat nechtelo a u teto jsem nabyl dojmu, ze by mohla mit i sveho majitele.. vsude kosti, lebky, vnitrnosti.. no a hlavne jsem nemel celovku :-)

Jantaara

Nejak sa tých jaskýň bojíš :-) ....okukávame možnú trasu v Strážovkách, tak som hneď prvú fotku na mape natrafila zase tvoju :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky