Komentár
Matobee k článku: Kysuckými samotami Turzovskej vrchoviny Pavel veru dal som si takýto okruh prevažne po červenej. Tak sa mi tam páčilo, že som sa rozhodol plopísať pekné miesta. Ja som si tie české ŠPZ na samotách nev …
+ 14 ďalších príspevkov
Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse Chilli con Carne
Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse Chilli con Carne
Z cyklu Outdoor Chef’s Diary – Ľubo mi sľúbil, že pôjdeme otestovať nejaké variče a ja popri tom spravím ďalšie mňamkové recepty. Kuchtiť ma baví, prírodu zbožňujem, Ľubo sa mi upísal, a tak som vymyslel jemne komplikovanejšie recepty ako rizoto naposledy. Predsa len, na moderných kozmických varičoch a hrncoch sa varí omnoho lepšie ako na mojom starom hliníkovom ešuse.
Je to paráda.Niečo podobné bežne praktizujeme.Teplé jedlo na horách v zime fajne zahreje.
Fajn recept
Bacaardi, veď o tom hovorím.
Boro, samozrejme :-) ked nie je cas tak treba robit veci narychlo.
toto je taka fajnsmekerska verzia pre romantiku v horach pri dobrej papanici :-)
Bacaardi, vidím ,že si ozajstný kuchár. Ale ja poznám aj jednoduchšiu a rýchlejšiu verziu. Nakrájanú slaninu dobre vyškvaríš, šupneš na ňu cibuľu aj cesnak, neskôr nakrájanú klobásu, alebo hovädziu konzervu, a zaleješ konzervou fazule v čili omáčke. Hotovóóó´.
chlapci fajn, dobrych receptov nikdy nie je dost :-)
Adus dakujem :-)
Mišo, fajne popísané aj nafotené, hneď som dostala chuť na Chilli con Carne ;)