Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Franta Čihák

Diskusná téma K článku: Franta Čihák

Je to už veru pekných pár rokov, čo sa prihodil príbeh, ktorý vám chcem porozprávať. Bolo to v časoch, keď sme ešte nevedeli, že revolúcie sa dajú robiť nežne a že všetci "komouši" len „predstierali“ svoju oddanosť strane a pevne verili vo víťazstvo kapitalizmu. Bolo to v dobe, keď sme kašľali na politiku a žili sme v socialistickom Československu. Nič nemohlo potlačiť našu chuť túlať sa prírodou, dedinami a osadami. Ba naopak, utekali sme z domovov oveľa ochotnejšie ako dnes.

Bikemartin

no, Franta asi na penzii predal rodný dom a kúpil nový na Zdychave, aby to nemal ďaleko na Prednú horu.

Mirino

fúúú... po prečítaní mám taký zbytkový alkohol v krvi, že sa bojím sadnúť za volant.

Miroslav Svitek

Vždy som túžil spoznať toho, kto za mňa vypije tých štatistických 11 L čistého liehu za rok. No a tento rok som ho stretol na Ďurkovej v plnom nasadení. Aj som sa mu poďakoval za záchranu mojej pečene. Vysvetlil mi, že za mňa pije tak do začiatku marca a potom už za seba. No a po 20hod. sa vybrali, lebo boli traja, na pokračovanie túry a našli ich spať kúsok hore na hrebeni, len tak hodených na zemi. Takže to nevymyslíš, to je život. Ale vďaka Boro, máš štýl.

Knor

Uf, mal som citat najprv diskusiu. Tiez som hladal Olsovu. Naslo mi to iba casti miest (ulice) v Trinci, Karvinej a Tesine. A potom cosi pri Makove. Este ze som nehladal googlom Frantu Cihaka.

Zdenči

Boroooo...a ja tu hľadám v okolí Bohumína a Ostravy Olšovú jak debil :-) Výborné čítanie...a ten partizán na fotke je mi veľmo povedomý

Boro

Chcel by som len dodať, že mená a názov obce je zmenený a v skutočnosti je úplne iný.

Kali11

Vdaka Boro,krasne mi to nastartovalo den.

Substance242

Výborné čítanie, a to takto všetko z hlavy, po tých rokoch? :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov