Komentár
Matobee k článku: Kysuckými samotami Turzovskej vrchoviny Pavel veru dal som si takýto okruh prevažne po červenej. Tak sa mi tam páčilo, že som sa rozhodol plopísať pekné miesta. Ja som si tie české ŠPZ na samotách nev …
+ 14 ďalších príspevkov
Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse puding Čo-Van-Hro-Ma
Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse puding Čo-Van-Hro-Ma
Z cyklu Outdoor Chef’s Diary – Každé dobré jedlo by si zaslúžilo bodku, záver, sladké potešenie. Minule som vám sľúbil, že pripravím recept “dezertu”, vhodného na outdoorové aktivity. Skvelé na ňom je, že v chladných obdobiach vás nielen poteší na jazyku, ale aj pekne zahreje. Hovoríme o pudingu, ktorý určite mnohí z vás už na vandri či pri stane varili. Toto je klasika, nejdem sa tváriť, že som vymyslel nové Créme Brulé. Každopádne, ak pomôžem “receptom” čo len jedinej hladnej a zahriatia hodnej duši, môžem si zapísať dobrý skutok. Poďme na to!
... a keď sme mali 9 rokov, tak sme si taký puding varili pred vyučovaním na ZDŠ ... to bolo, keď sa do školy ešte chodilo na 2 smeny ... keďže sa nedalo chodiť ďaleko, tak sme si doobeda varili stále nejaké lakocinky
A keď do toho primiešate piškóty, tak je to pomali druhá večera.