Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fjällräven Kaipak 28 a 38 – dva nenápadné batohy

Peter61

@ paliT 01/10/16 18:49 :
idem do sklepu, nakupim sackove mlieko, yz kym nie je ruxak plny, no problem

btw. ozaj a aku znacku friendov pouzivas a aku budes nakupovat, ked odpises to, do mas ?

PaliT

Kupovať 28 litov mlieka, to pobavilo :D

Liezol som v minulosti len s originálnymi friendami, podľa ktorých sa volajú všetky ich klony a ešte predtým som používal abalakov. Dnes ich vo výbave nemám.

Inak mal som všelijaké batohy, no tento Kaipak fakt sadol.

Boro

Odmerať objem sa dá aj tak, že do vnútra batoha strčíte nejaké "festovné" igelitové vrece, postavíte ho na váhu a napustíte vodou. Čo kilo - to liter.

Tommix

Hipster v prirode ... to sa inak ani neda nazvat. Batoh moze byt fajn, ale cena je taka skandinavska a za nu sa da kupit batoh o niekolko tried lepsi a technickejsi.

Massaro70

rád by som sa spýtal na odvetranie chrbtového systému. Všade čítam samé chvály na prilnavosť a dobré držanie batoha, sám so si ho vyskúšal v obchode a môžem potvrdiť.
Vŕta mi však hlavou odvetranie, nakoľko ruksak nemá prepracovaný odvetrávací systém, kedy sa batoh nedotýka chrbta (tak ako to robí napr. Deuter).
Príde mi, že batoh sa dotýka chrbta po celej svojej dĺžke čo najmä v letných mesiacoch považujem za obrovské mínus. Alebo sa mýlim ? ďakujem za odpovede

Lubo

Massaro70, az teraz som si vsimol tvoju otazku.
Odvetranie chrbta by som oznacil ako dobry standard medzi kvalitnymi batohmi. Pohodlim je to porovnatelne napr. s Deuter Alpine Back system, ktory pouziva napr. model Guide. Chrbta sa dotykaju tie casti, co su polstrovane a maju svetlosedu farbu. Tmavoseda latka sa chrbta nedotyka.
Odvetranie samozrejme nie je take, ako mavaju sietkove batohy. Ja to vsak skor povazujem za vyhodu, lebo chrbat sa mi spoti tak ci tak a pri sietkovom batohu je mi neprijemne, ked ma ofukne studeny vietor. Na krize si treba davat pozor a tak som radsej, ked ma batoh chrani.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum