Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cesta hrdinov SNP za 21 dní – 5. časť

Diskusná téma K článku: Cesta hrdinov SNP za 21 dní – 5. časť

Od Váhu v Trenčíne po Dunaj pri Devíne je potrebné prekonať posledné dve pohoria na trase Cesty hrdinov SNP – Biele a Malé Karpaty. V Bielych Karpatoch turista prekročí štátnu hranicu, aby prešiel 26 km územím Českej republiky. Trasa prechádza mestami Myjava, Brezová pod Bradlom a v závere aj cez Bratislavu. 195 km s prevýšením 6800 metrov naznačuje, že turista si úspechom celého prechodu nemôže byť istý, dokiaľ nezazrie z Devínskej Kobyly európsky veľtok Dunaj.

Samkoh

Pozor v opačnom smere za sedlom Machnáč smer Drietoma, na mieste reálneho odbočenia zelenej je snp-čka veľmi zmätočne značená a tvári sa, že pokračuje cez húštinu vľavo od cesty, kde však ďalšie značky nie sú... správne treba ísť priamo po ceste, asi po pol kilometri sa značka zase objaví zľava z húštiny.

MatusM

Eeejha, obrázky vo fóre? Treba vyskúšať! Pali, respecta.

Pencurák

Gratulujem Pali,som rád že si to dal,super výkon! Potešilo osobné stretnutie s Tebou na Ďurkovej.Dúfam,že aj ja na budúci rok dokončím svoju poslednú etapu až na Duklu.

Vrana

Gratulacia a som zvedavy na dojmy a zazitky :)

Bulat

Sledoval som pozorne zápisky z cesty. Teším sa na článok či sériu článkov. I vďaka propagácii sa táto trasa stane natoľko populárnou, že budúce leto to bude doslova promenáda :-) Ale v tomto prípade ma to rozhodne teší! A ešte jedna vec- gratulujem k odhodlaniu i k úspešnému dosiahnutiu cieľa, i keď ten je v tomto prípade vlastne až druhoradý ;-)

Sona

Nas autor Pali Olejnik dnes uspesne ukoncil prechod Cestou hrdinov SNP. Gratulujeme!

Alena škvarlová

Chcem poprosiť,ak niekto pôjde z Kloptane do Štósu a bude môcť,nech označkuje bludisko pod Zbojníckou skalou.Vďaka

Vrana

2 Milan: nemyslim ze sa z Cesty stane masovka. Ma dostatocne odstrasujucu dlzku a verim, ze stale bude mat charakter dobrodruznej, nekomercnej, prirodnej tury.

Milan.ke

ci tie reporty nie su taka medvedia sluzba a nevedu k devalvacii hodnoty Cesty? :-)

nie, zartujem. len kym sa k tomu ja dostanem (mam to v plane na příští pětiletku), tak to uz hadam bude mat absolvovane skoro kazdy :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma