Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Mosty u Jablonkova – Gruň – Bumbálka – Makov

Diskusná téma K článku: Mosty u Jablonkova – Gruň – Bumbálka – Makov

Prejsť si hrebeň Moravsko-sliezskych Beskýd bol môj dávny sen. Ale vždy som ho akosi odsúval do úzadia. Dával som prednosť iným hrebeňovkám či túram. Až v posledných rokoch, keď som si sám sebe sľúbil, že si budem plniť dávne sny, som sa s konečnou platnosťou rozhodol absolvovať túto nesporne atraktívnu hrebeňovú túru.

Knor

Pekny vander krasnym krajom. Volakedy som prave v maji stravil tyzden na Sukenickej.

Boro

Paráda, normálne si mi pripomenul náš vander asi tak z r.2001. myslím, že by to malo byť aj tu niekde na webe. Ale my sme startovali z Hrčavy,pozreli sme si aj Trojmezí, a potom sme valili cez Gírovú a ďalej sme išli presne tvojou trasou. pamätám, že prvú noc sme spali práve u tej kapličky pod Muřínkovým vrchom a končili sme vo Velkých Karloviciach. Už vtedy to bola dosť frekventovaná trasa. Ale pekná a zasa trošku iná ako ostatné.

Zdenči

Vždy ma poteší článok z môjho rodného kraja :-) Končiny od Bieleho Kríža na východ sú pre mňa ešte nepoznané. Toto leto to chcem napraviť. Zo sedla pod Lemešnou si to mohol zobrať okolo prameňa Kysuce, kde by si si doplnil zásoby vynikajúcej vody a potom si sa mohol vybrať mimo značky zvážnicou do osady Papajovci k chránenému brestu. Tie polorozpadnuté obývané chalupy pod Papajovou Kykulou aj mňa prekvapili. Na Kršlisku je aj sympatická kaplnka, ktorú si asi obišiel hiking.sk/…/kaplnka_na_krslis….

Dušan Šrenkel

Pre mňa známe lokality. S tým fotením na Konečnej alebo Bobku uvažujem aj ja, pohľady či už na severnú stranu s dominantnou Lysou Horou alebo na juh na typické kopaničiarske usadlosti a pri dobrej viditeľnosti aj na vrcholy Malej Fatry. Či už ranné pohľady alebo večerné.

Adushka

Parádička, Tóno, toto si chcem tiež niekedy prejsť. Kedysi dávno som šla úsek Veľký Javorník - Konečná (takže mi chýba ten zvyšok po Mosty u Jablunkova), tiež som bola unesená z chaty Kmínek, odvtedy sa tam chcem niekedy staviť aj na noc.. a bivakovali sme počas výletu na Bobku, veruže tam to je poriadne fotogenické :) Takže vďaka za pripomenutie tamojších krás :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma