Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa Devínska Kobyla

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa Devínska Kobyla

„Ísť na Devínsku Kobylu“ donedávna mohlo znamenať viacero vecí. Turistické rázcestie „Devínska Kobyla, rázcestie“ totiž stojí približne 300 metrov od vrcholu Kobyly, ktorý sa donedávna nachádzal v uzavretom vojenskom objekte. To sa však zmenilo, a tak je v súčasnosti prístupná "rozhľadňa" na samotnom vrchole Devínskej Kobyly.

Pekm

No nakoniec to nevyzera podla mna az tak strasne. Ale mozno so mnou niekto nebude suhlasit :-)

Knor

Toto ma dostalo: "Konštrukcia rozhľadne má pripomínať pamodlivku." Akoze "velke zelezne hebedo" ma pripominat "maly krehky hmyz". Vacsi kontrast si uz predstavit neviem. Ten, komu to pripomina pamodlivku, musi mat velmi bujnu fantaziu.

Bazin

Ten kto robil vizualizaciu tak by som povedal,ze rozhladnu napasoval priamo na miesto kde byvala utulna, respektíve teraz je to miesto oficiálneho turistického "vrcholu" oznacene ako Dev.Kobyla razcestie

mapy.hiking.sk/?x=16.99243…

Bazin

pred 2 tyzdnami to bolo tak ako si prave napisal

Koba

A došlo aj k fyzickej demontáži starého stožiara? Keď som tam bol naposledy, stáli oba stožiare, hoci nový bol ešte bez telekomunikačných zariadení.

Jaro.q

Telekomunikačný vysielač je už presunutý na vrchol neďaleko od rozhľadne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma