Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zrub Lámaná skala

Člen012

čo sa tyka polovneho reviru PREKAZKA-CEROV MAJER , ten je vo vlastnictve pana Vladimira Poora.

Člen012

Ano, na linku crz.gov.sk/index.php?ID=2373344&l=sk je pravne uvedene, ze sa jedna o lesy SR, ktore samozrejme niekto musi obhospodarovat, pokial vam to nie je jasne. A ktomu sluzi ako technicka zakladna tento objekt.
Ako, nechapem o com sa tu stale bavime, nikto to nepostavil preto, aby sa to vycapilo na internet a aby tam liezli turisti, pokial ste si nevsimli , je to plno vybavene pre vlastne potreby , nikde nevidim, ze by tam bol pozyvaci list pre cudzich !
ZIADAM O ODSTRANENIE TOHTO OBJEKTU Z TOHTO FORA !

PaliT

Ešte by som rád vedel, prečo sa tu spomína revír Jablonica, keď zrub leží na území poľovného revíru „PREKÁŽKA – CEROV MAJER“
crz.gov.sk/index.php?ID=23733…

Inak zaujímavé mená sú spojené s týmto poľovným združením, vlastne by ma až tak veľmi neprekvapovalo, že tu čítam arogantné a zavádzajúce tvrdenia. Pohyb turistov nie je obmedzený ani v prípade, že by pozemok bol súkromný (čo nie je) a nie je ani viazaný na značenú trasu.

PaliT

Anonym – aspoň nepoužívaj klamstvá. Kúštik nižšie je uvedený link na kataster, široko ďaleko sa jedná o pozemky v štátnom vlastníctve. Pre istotu ešte raz: zbgis.skgeodesy.sk/…/kataster…

Prísne vzaté, každý z nás je spolumajiteľom pozemku a veľmi otázne je vlastníctvo samotného objektu, keďže v katastri budova nie je zapísaná.

Člen012

jedna sa o sukromny objekt sluziaci polovnemu zdruzeniu ako technicka zakladna pri dokrmovani zvere, love a hospodarskej cinnosti polovnickeho zdruzenia jablonica. NEJEDNA sa o verejny objekt. ZMAZTE HO odtialto. zrub nie je zamknuty, nakolko ho vyuzivaju viaceri clenovia zdruzenia, NIE JE na turisticky pristupnom mieste, na turistickej trase ani znacenej trase. je v sukromnom polovnom revire, na sukromnom pozemku !!!

Martin knor

Mne tato sekcia, tak ako je ponata, do hikingu nesedi. Nikdy som do nej neprispieval a ani to nemienim robit. Chaty, kde turistu radi uvidia, treba zverejnovat a propagovat. Ale toto je ine. (A to pisem s vedomim, ze ide podla vsetkeho o ciernu stavbu, a ze je to dobry pocit nastvat pytliaka s bumazkou.)

Peter61

Poľovníci a lesníci nemajú vždy radosť, keď im kadetade prespávajú "vandráci". Obzvlášť keď do toho sami investovali, ako do toho zrubu a nevolaní návštevníci sa nevedia správať.
Niekedy ten pocit vyjadrujú aj tak, ako sa to stalo svojho času na Muráni. Stará horáreň na Nižnej Kľakovej sa samozapálila...

TomXX

Oni len pozerajú, ako zvieratká papajú, ako sa im darí...

Rast

zamknute to nie je asi preto, lebo sa tam ani nemas priblizit, kedze len priblizenim ti ide o zivot a zdravie :-D Cize diplomaticky povedane vystavujes sa riziku ziveho terca :-D
Pani polovnici asi radi strielaju aj na ine ako zvierata, inak si to neviem vysvetlit tuto vetu :-D

TomXX

Nie čierna, ale zelená. V kamizolke ;)

Sona

Este raz vysvetlim: my nebudeme konat na zaklade anonymneho prispevku v diskusii. Pokial nam pride normalna ziadost s podpisom realnej osoby/majitela nehnutelnosti, staci do mailu, clanok nie je problem stiahnut. Dakujeme za pochopenie.

Rast

Chodenim mimo turisticke cesty sa vystavovat ujmy na zdravi a zivote? To si mam ako vysvetlit?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov