Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bunda Lowe Alpine Fusion GTX

Diskusná téma K článku: Bunda Lowe Alpine Fusion GTX

Prepracovaná technická bunda zo zaujímavej kombinácie GORE-TEX PacLite a XCR. Vďaka súhre týchto dvoch špičkových materiálov sa vyznačuje výborným pomerom odolnosti a nízkej hmotnosti. Je vhodná na celoročné nosenie – v lete sa do batoha v pohode zmestí a ani v zimnom počasí nesklame. U nás sa s touto americkou značkou stretneme pomerne zriedka, čo je určite škoda.

Splintercell

JA mám tiež bundu millet k jacket len jednu chybu má tie náprsné vrecká su našité na vonkajšku bundy a tím pádom niesu prelepené švy a po dlhšej dobe začne
do nich pretekat voda a potom nechápem načo su tam tie vode odolné zipsy ináč odporučam skvelá bunda.

ps:všimli ste si to?

Limo222

ja mam par kuskov veci od milletu a som s nimi nadmieru spokojny, ale aj tato bunda vyzera na ozaj kvalitku :) asi sa pojdem kuknut do brna a ked nic, tak sa plesknem po vacku a kupim ten novy k jacket ... dik za rady a prispevky :) p.s. v com je najpodstatnejsi rozdiel medzi novym a starym k jacketom?

Hasty

tak ja som Fusiona kupil vo vypredaji za 3500,- ale po tyzdni som si uvedomil ze aj tych 7k by som za nu dal ;)

Lubo

Nosim uz vyse roka Millet K jacket a musim potvrdit, ze ide o vynikajucu bundu. Navyse som ju kupil v rakusku v akcii v prepocte za cca 6500 SKK :-).

Martika

mam podobnu bundu (model Grepon, zrejme predchodca Fusionu) uz dva roky. Doteraz som na nej neobjavila ziadnu chybicku. Je lahka, na potrebnych miestach je pouzity 3L xcr, dobre zbalitelna. Kapucna je perfektne tvarovana, neobmedzuje pri pohybe ani s helmou, golier velmi dobre kryje tvar. A dala som za nu 80 libier :-)

Hasty

tak sa mozem vyjadrit ako autor:
ja osobne som ju kupil Rockpointe v Prahe, Rockpoint je aj v Brne (www.rockpoint.cz) popripade na SK som ju videl v Rysoch v PO, ale to uz bolo davnejsie a viem ze v Treklande v BB mali tiez veci od Lowe Alpine. V RP na Lowe Alpine davaju dozivotnu zaruku (do konca zivota bundy :)) a myslim, ze damsku verziu maju vo vypredaji za necelych 5800Kc

Raymond

Millet je bezkonkurencna kvalita a The north face jej nesiaha ani po clenky, aspon co sa tyka bund do extremov urcite. Millet je proste Millet

Ondro_RK

...jaj tak, ja som si to nižšie zle prečítal - teda nesprávne pochopil, ja že hľadáš v BA predajňu na tú Millet K :-)
Inak zas rozdiel v cene 9000,- a cca 10.500,- nie je veľký ;-)
Priznám sa v značke Lowe Alpine nemám prehľad :-)
Áno Millet je fajn, ja by som sa ešte popozeral po The North Face (napr. hudy.cz/goodsdetail_ls.asp?nG…, aj Tilak je fajn (napr. tilak.cz/detail.php?lang=cz…, aj Mammut je super - v Žiline v Alpha sporte majú fajn výber (,,alfáč" už máte aj v BA:-)
Ohľadom bundy Lowe Alpine Fusion GTX Ti asi najlepšie poradí autor článku, kde sa dá zohnať :-)

Limo222

ondro_rk
millet je v poho, lowealpine je tazsie najst :). alebo mate typ na bundu v podobnej kvalite? :)

Limo222

hasty
dik :), kukal som web, no u nikoho to nebolo, asi dam nakupnu turistiku po obchodoch :)

Limo222

caute, uz dlhsie rozmyslam nad kupou novej bundy, paci sa mi k jacket od milletu (ale ta cena ...).zato tato bunda ma veru oslovila, neviete ci sa da kupit niekde v blave? dik :)

Vrchar

Horam zdar.
Tiez sa musim trochu postazovat. Mam od Treksportu nohavice Liquidice a ten matros je fakt dost biedny. Nalaminovana podsivka, ktora by mala chranit pouzitu membranu - Dermizax ZR, ide dolu uz pri miernom tlaku. Takze si viete predstavit, co to asi robi, ked sa v tom clovek vyberie na poriadnu slapacku. Lyziarky to jednoducho okamzite nacnu... Tusim sa naozaj oplati investovat do renomovanej znacky, kym to Treksport nejako nevyriesi. Inak su nohavice strihovo riesene celkom slusne, su funkce a lahke. Myslim si vsak, ze pouzita membrana (Dermizax ZR) nie je do uplnych extremov, resp. vas v nich velmi nepodrzi. Na zabavu v nasich kopcoch to vsak v podstate staci, kym pridete domov,nohavice na vas uschnu:)

1tom1

Parkera od Pinguinu mam aj ja asi 2 roky a zatial som nezbadal neake opotrebenie, ale skoro ju nenosim :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov