Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Po prebdenej noci

Diskusná téma K fotke: Po prebdenej noci

Od zámeru vyspať sa v zrakovej pyramíde som upustil okolo 20.00 večer keď sa pri nej dvakrát otočilo čierne SUV a vyvrhlo dohromady asi 12 ľudí aj s vybavením na guľáš a grilovačku. Našiel som si pekné miestečko pod lesom asi 700 metrov ďalej a tešil sa na pokojnú noc. Na druhej strane údolia však onedlho vzplanula vatra a začala nejaká miestna open air zábava. Čakal som že koniec bude okolo polnoci. Rezignácia prišla okolo jednej a uchechtávať v spacáku som sa začal po druhej keď došlo aj na bradatejšie hity. V jednom z nich Paľo H. reklamoval nádherné ticho hôr a v refréne sa k nemu na plné hrdlo pridali všetci účastníci párty. Vzpruha po prebdenej noci prišla keď slnko vyšlo spoza Kečky a jemné ranné svetlo dopadlo aj na blízke okolie. V zrakovej pyramíde spokojne odfukovalo zo 12 faraónov balzamovaných v liehu a ja som dobíjal energiu na druhý deň pochodu.

Tidoj

No neviem, ja by som bol asi veľmi podráždený. Prinajmenšom.

Martinkrivda

spociatku mi to vadilo, neskor neostalo nic ine len si to zacat uzivat...

Atalienka

to hej, mý sme podobný hurhaj zažili tiež niečo po polnoci na Kaľamárke,kde sa nám pri tlejúcom ohni usadili dvaja týpkovia,ktorí velice chceli pokračovať, tak som zo spacáku zavelila, že NIE ! a mazali preč, ale bola sranda...potom som nezaspala vôbec až nad ránoma to sme už stávali a pokračovali na Bystriansky vodopád.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky