Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Príšera na Veľkom Choči

Lubo

Romozo,
s tou lokalitou a GPS mas pravdu. Je to vsak vzdy na konkretnom posudeni daneho zaberu. Ak by si Tatry nazoomoval tak, ze by tam boli len ony, bolo by to OK. Samozrejme urcenie lokality je tak trochu subjektivne v tomto pripade :-).
Co sa tyka inych fotiek, kludne pridavaj akokolvek stare foto. Treba vsak dobre vyplnit datum vzniku fotografie. V buducnosti na tom bude fungovat filtracia :-) ... nie len v Galerii ale aj vo turistickamapa.sk$ret (v nej sa zobrazuju foto z Galerie) a taktiez nieco podobne pripravujeme aj pre Hikeplanner.
Vela zdaru a tesim sa na dalsie tvoje kusky :-)

Rbr69

Vacsinou sa tu delime o aktualne pohlady prostrednictvom fotacika, ale kludne davaj v zime zabery aj z leta, nejde tu o casovu postupnost, aspon o ziadnom takom pravidle neviem, ide o krasu zaberu. Dalsou a pre mna polovickou fotky su aj vsetky informacie, ktore mozes v ramci pola popisu zdelit ostatnym + GPS.
Mnoho stastia.

Romozo

Vdaka za vsetky prispevky.Kedze som tu novy, tak som sprvoti mal problemy s urcovanim lokality a GPS. Podla podmienok Tmavej komory som to pochopil podobne ako Funttomas a ako dominantny motiv som uviedol Tatry. Este mi niekto poradte. Vkladaju sa do galerie len nedavno nafotene zabery alebo tam mozem dat napriklad aj letne, pripadne jesenne fotografie vytvorene pred niekolkymi mesiacmi. Vdaka.

Lubo

V tomto pripade si myslim, ze vhodnejsia je lokalita "Velka Fatra a Choc".

Ypsilon

Ústredný motív (aj názov obrázku) súvisí s V. Chočom.

Funttomas

Lokalita sa zadáva podľa dominantného motívu na zábere. GPS súradnice udávajú miesto fotenia. V tomto prípade je na fotke viac vidieť z Tatier ako Chočské vrchy, ktoré zakrýva inverzia a veľkochočská príšera ako ústredný objekt pozornosti.
Výborná kompozícia (1).

Romozo

Nevedel som sa rozhodnut, aku lokalitu tam uviest, ci Tatry alebo Chocske vrchy, kedze na zábere je z kazdeho nieco.

Ypsilon

Foto je to pekné, len akosi mi nepasuje "Príšera na Veľkom Choči", lokalita: Tatry!

Ransford

Podla mna si mohol este trochu ustupit d toho "smreka"...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky